Η σπέσιαλ περιποίηση στον Σαλάχ ενόψει Ελλάδας

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αντιμετωπίζεται ως επίγειος Θεός όχι μόνο στην Λίβερπουλ αλλά και στην Αίγυπτο και αυτό φαίνεται σε κάθε του βήμα. Όπως στις φωτογραφίες που ανέβασε ενόψει του αγώνα με την Εθνική Ελλάδας.

Liverpool's Andrew Robertson, right, celebrates with Mohamed Salah after Salah scored his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Andrew Robertson, right, celebrates with Mohamed Salah after Salah scored his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο εντυπωσιακές ατραξιόν όχι μόνο στη φετινή Premier League αλλά γενικότερα στην Ευρώπη, και τα 36 γκολ που μετράει με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις το πιστοποιούν σε αυτό σε υπερθετικό βαθμό.

Πέρα όμως από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θέλει να απολαμβάνει τις υπηρεσίες του και εκείνη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, με την εθνική Αιγύπτου να επιστρέφει σε τελική φάση Μουντιάλ μετά από 28 χρόνια και να ελπίζει πως με τον Σαλάχ στη σύνθεσή της θα κάνε σπουδαία πράγματα στα γήπεδα της Ρωσίας.

Όσο για το αν τον προσέχουν και του παρέχουν ξεχωριστή φροντίδα, δεν χρειάζεται να γίνει λόγος, με τον Σαλάχ να ανεβάζει δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου τον παρουσιάζουν να είναι άνετος και ξαπλωμένος και να έχει αφεθεί στα χέρια φυσιοθεραπευτή που φροντίζει τα πόδια του.

Η σπέσιαλ περιποίηση στον Σαλάχ ενόψει Ελλάδας
© INSTAGRAM - MOSALAH22

Θυμίζουμε πως οι "φαραώ" αντιμετωπίσζουν στη φάση των ομίλων την οικοδέσποινα Ρωσία καθώς και τις Ουρουγουάη και Σαουδική Αραβία, με τον Σαλάχ να είναι φυσικά το μεγάλο όπλο της ομάδας του Κούπερ στην προσπάθεια για πρόκριση στους "16" ειδικά αν συνεχίσει να βρίσκεται σε τέτοια φόρμα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK