Ο Νεϊμάρ πήρε την... ευχή του Ζιλμπέρτο Σίλβα!

Το Μουντιάλ της Ρωσίας είναι προ των πυλών και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα "χτύπησε" μέσω social media, στέλνοντας εμψυχωτικό μήνυμα στους Βραζιλιάνους διεθνείς μέσω... συλλεκτικής φωτογραφίας.

Brazil's Gilberto Silva, left, fights for the ball with Argentina's Lionel Messi during a 2010 World Cup qualifying soccer game in Rosario, Argentina, Saturday, Sept. 5, 2009. (AP Photo/Ezequiel Pontoriero)
Brazil's Gilberto Silva, left, fights for the ball with Argentina's Lionel Messi during a 2010 World Cup qualifying soccer game in Rosario, Argentina, Saturday, Sept. 5, 2009. (AP Photo/Ezequiel Pontoriero) AP PHOTO/EZEQUIEL PONTORIERO

Το 2002 ήταν η τελευταία φορά που η Βραζιλία ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου (για πέμπτη φορά στην ιστορία της) και ένα από τα εξέχοντα μέλης εκείνης της σούπερ ομάδας ήταν και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία της "Σελεσάο" παίζοντας και στα επτά παιχνίδια της στα γήπεδα της Άπω Ανατολής.

Τώρα, μετά από δεκαέξι χρόνια, οι Νεϊμαρ, Κουτίνιο και Φιρμίνο ονειρεύονται να γράψουν και εκείνοι ιστορία παίρνοντας τη σκυτάλη από τους Ρονάλντο, Ριβάλντο και Ροναλντίνιο και ο άλλοτε σταρ της Άρσεναλ αλλά και του Παναθηναϊκού τους έστειλε μήνυμα... νίκης.

"Απομένουν μόλις δύο ημέρες για να αρχίσει η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση στον πλανήτη. Όλοι θα σταματήσουν για να χειροκροτήσει ο καθένας την αγαπημένη του ομάδα και εγώ επευφημώ την εθνική Βραζιλίας.

Καλή επιτυχία Βραζιλιά! Μαγική στιγμή", έγραψε στους λογαριασμούς του στα socia media ο 41χρονος Βραζιλιάνος, με τις δύο τελευταίες λέξεις να καθρεφτίζουν ουσιαστικά τη χαρά του τη στιγμή που σήκωνε το βαρύτιμο τρόπαιο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK