Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα πήγε Ρωσία και ονειρεύεται την 15η Ιουλίου!

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα πήγε στην Ρωσία για τον ερχόμενο αγώνα της εθνικής Βραζιλίας όμως το μυαλό του ταξιδεύει πολύ μακριά, φέρνοντας μνήμες από τον τελικό του 2002!

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα πήγε Ρωσία και ονειρεύεται την 15η Ιουλίου!

Υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές για αυτόν και διακρίσεις, ατομικές και ομαδικές, που μπορούν να κάνουν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να φουσκώσει με καμάρι, παρόλα αυτά ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έχει σίγουρα μία στην καρδιά που δεν θα φύγει ποτέ.

Πρόκειται φυσικά για τη μεγαλειώδη πορεία της εθνικής Βραζιλιάς πριν από 16 περίπου χρόνια στα γήπεδα της Νοτίου Κορέας και της Ιαπωνίας, που ολοκληρώθημε με μαγικό τρόπο: με την "σελεσάο" των Ρονάλντο, Ριβάλντο, Ροναλντίνιο να νικάει στον τελικό με 2-0 την Γερμανία και τον ίδιο να είναι μεταξύ των "ευλογημένων" που σήκωσαν στον αέρα το βαρύτιμο τρόπαιο.

Τώρα δεν παίζει πλέον μπάλα ωστόσο η κάψα για την κούπα παραμενει και την έδειξε με ποστάρισμά του στο Twitter, καθώς αποκάλυψε πως βρίσκεται στην Ρωσία ενόψει του φιλικού αγώνα της "βερντεόρο" με τους διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν έκρψε τη λαχτάρα του να ξαναβρεθεί στο ίδιο γήπεδο στον μεγάλο τελικό...

"Το στάδιο Λουζνίκι μοιάζει εκπληκτικό. Η εθνική Βραζιλίας παίζει εδώ την Παρασκευή κόντρα στην Ρωσία αλλά ελπίζω να παίξουν εδώ και στις 15 Ιουλίου, στον τελικό του Μουντιάλ επίσης", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο που έκανε το "αόρατο τείχος"!

Λέτε να έφτασε η ώρα για την γενιά του Νεϊμάρ και του Κοουτίνιο να πάρουν τη σκυτάλη από τους παγκόσμιους πρωταθλητές του 2002 και ξεπλύνουν την ντροπή από το 1-7 από τους Γερμανούς το 2014; Θα ξέρουμε σε κάτι παραπάνω από 100 ημέρες από τώρα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK