Παίκτης της... Μπαρτσελόνα έδωσε τα πόδια στο χέρι στον Νεϊμάρ!

Ο Νεϊμάρ "κάνει πλάκα" στην Ligue 1 με τη φανέλα της Παρί όμως στην Βραζιλία βρήκε τον μπελά του στην προπόνηση από μαρκάρισμα άσου της... Μπαρτσελόνα (VIDEO)!

Brazil's Paulinho, left and Neymar, stand on the pitch during a training session in preparation for an upcoming World Cup qualifying match, in Teresopolis, Brazil, Monday, Oct. 2, 2017. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Brazil's Paulinho, left and Neymar, stand on the pitch during a training session in preparation for an upcoming World Cup qualifying match, in Teresopolis, Brazil, Monday, Oct. 2, 2017. (AP Photo/Silvia Izquierdo) AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Όσοι φίλοι της Μπαρτσελόνα αισθάνθηκαν προδομένοι αυτό το καλοκαίρι από την επιλογή του Νεϊμάρ να αφήσει την ομάδα τους και να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι πολύ πιθανό να "έσκασε το χειλάκι" τους το τελευταίο 24ωρο.

Και αυτό γιατί στην τελευταία προπόνηση της Βραζιλίας ενόψει του αγώνα της με την Βολιβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, βρέθηκε παίκτης να κάνει δυνατό μαρκάρισμα στον "Νέι" και όχι μάλιστα οποιοσδήποτε αλλά φετινό μεταγραφικό απόκτημα της... Μπαρτσελόνα!

Αναφερόμαστε σε ένα δυνατό τάκλιν του Παουλίνιο στα πόδια του Νεϊμάρ που έριξε στο έδαφος τον 25χρονο άσο και τον ανάγκασε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου για να του προσφερθούν πρώτες βοήθειες, με τον "Mr 222.000.000 ευρώ" να μη δείχνει πάντως την παραμικρή κακία και λίγο αργότερα οι δύο άσοι να χαμογελούν με αφορμή το περισταστικό.

Photo Credits: AP Photo/Silvia Izquierdo

News 24/7

24MEDIA NETWORK