Σοκαριστικός τραυματισμός στο κεφάλι

Τυχερός που είναι ακόμη ζωντανός θα πρέπει να αισθάνεται ο ποδοσφαιριστής της Λέοπαρντς, Ρούντι Εντέι, ο οποίος έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο χτυπώντας το κεφάλι του. Δείτε το VIDEO.

Σοκαριστικός τραυματισμός στο κεφάλι

Έναν σοκαριστικό τραυματισμό υπέστη ο ποδοσφαιριστής Ρούντι Εντέι στην αναμέτρηση της Λέοπαρντς με την Ζαμάλεκ για το CAF Confederation Cup.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος έπεσε άτσαλα πάνω στο κεφάλι του στη διεκδίκηση μιας μπάλας και στη συνέχεια έμεινε ακίνητος στο έδαφος.

Ο Κονγκολέζος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να μην μπορούν ακόμη να πουν με σιγουριά εάν θα μπορέσει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως η Ζαμάλεκ, σε μια κίνηση ανθρωπιάς, ανέλαβε όλα τα έξοδα της επέμβασης του Εντέι.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ