Στις 20 Ιουλίου η τελική απόφαση για την ημερομηνία των εκλογών της FIFA

H FIFA γνωστοποίησε την ημερομηνία, όπου θα γίνει η έκτακτη συνεδρίαση και κατ' επέκταση θα οριστεί πότε θα διενεργηθούν οι εκλογές για την προεδρία.

Στις 20 Ιουλίου η τελική απόφαση για την ημερομηνία των εκλογών της FIFA

Η έκτακτη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA θα διενεργηθεί στις 20 Ιουλίου επί ελβετικού εδάφους και κατά τη διάρκειά της θα διαμορφωθεί η ατζέντα της εκλογικής διαδικασίας για την αντικατάσταση του Ζεπ Μπλάτερ στην προεδρία έπειτα από 17 χρόνια.

Ο Ζεπ Μπλάτερ παρά την παραίτηση του από την προεδρία της FIFA παραμένει και τυπικά στον ηγετικό θώκο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, μέχρι τα μέλη του συνεδρίου να εκλέξουν τον αντικαταστάτη του.

Οι εκλογές θα διενεργηθούν στην Ζυρίχη το διάστημα ανάμεσα στον Δεκέμβριο του 2015 και τον Φεβρουάριο του 2016, ενώ απομένει η ακριβής ημερομηνία.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα