Συγκλονιστικό: Ο τελευταίος διάλογος του Τιοτέ!

Διαβάστε τι είχε γράψει στο Whatsapp, συνομιλώντας... χαλαρά με τον φίλο του σχεδιαστή μόδας Αμπουμπακάρ Τόμι, ο αδικοχαμένος Ιβοριανός μέσος, λίγο πριν πάει στην μοιραία προπόνηση της κινέζικης ομάδας του, όπου και κατέρρευσε. Η ... τραγική ειρωνεία της επίκλησης του να τους έχει ο Αλλάχ καλά! (photos).

Συγκλονιστικό: Ο τελευταίος διάλογος του Τιοτέ!

Η μοίρα έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι στον Σεΐκ Τιοτέ. Ο 30χρονος Αφρικανός μέσος πήρε μεταγραφή στην Κίνα στις αρχές του 2017 και τους Beijing Enterprises, όμως λίγους μήνες αργότερα, σήμερα (5/6), έχασε τη ζωή του όταν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης από καρδιακή προσβολή.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο παίκτης βρέθηκε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι που μας πέρασε, αλλά τελικά δεν έκλεισε τότε το deal λόγω ενός κλειστού... τηλεφώνου.

Ένα άλλο... ανοιχτό, ωστόσο, βγάζει στο φως της δημοσιότητας μία συγκλονιστική ιστορία. Ο καλός του φίλος και σχεδιαστής μόδας, Αμπουμπακάρ Τόμι ( συνεργάτης κορυφαίων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ και σύμβουλος της Όπρα Γουίνφρι ), είχε έναν από τους τελευταίους διαλόγους με τον Τιοτέ και τον δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο twitter, όταν ενημερώθηκε για το θάνατο του από το ποστάρισμα του κοινού τους φίλου, Ντεμπά Μπα.

Στο συγκεκριμένο chat, Τιοτέ και Αμπουμπακάρ συνομιλούσαν χαλαρά (με προσφωνήσεις τύπου... "αδερφέ", "μεγάλε","αρχηγέ", "σύντροφε"), προσπαθώντας μεταξύ σοβαρού κι αστείου να κανονίσουν μία σύντομη δουλειά (με...ρολόγια) ενώ στο τέλος αντάλλαξαν ευχές να τους έχει ο Αλλάχ καλά και στην... μεταθάνατο ζωή!

Με τον Τιοτέ να του λέει: "είθε ο Αλλάχ να μας κάνει μεγαλύτερους" και τον Αμπουμπακάρ να του απαντάει: "είθε ο Αλλάχ να μας κάνει πιο μεγάλους στον παράδεισο όπου σε αντίθεση με τον κόσμο δεν θα τελειώσουμε ποτέ"!

Συγκλονιστικό: Ο τελευταίος διάλογος του Τιοτέ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK