Συγκλονιστικό σύνθημα για Τσαπεκοένσε στα αποδυτήρια της Νασιονάλ!

Έχουν περάσει ημέρες από την τραγωδία που έπληξε την Τσαπεκοένσε όμως η αντίπαλός της στον τελικό του Sudamericana, δεν ξεχνάει... Δείτε τι έκαναν οι παίκτες της Νασιονάλ (VIDEO)

Συγκλονιστικό σύνθημα για Τσαπεκοένσε στα αποδυτήρια της Νασιονάλ!

Οι οπαδοί της Ατλέτικο Νασιονάλ κέρδισαν το χειροκρότημα της παγκόσμιας φίλαθλης κοινής γνώμης όταν γέμισαν το γήπεδό τους την ώρα που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το παιχνίδι της ομάδας τους με την Τσαπεκοένσε προκειμένου να τιμήσουν τα θύματα της τραγωδίας που ξεκλήρισε τους Βραζιλιάνους.

Μην νομίζετε όμως πως οι εκδηλώσεις μνήμης από πλευράς των Κολομβιανών έλαβαν τέλος αφού τα ξημερώματα της Κυριακής ήταν η σειρά των παικτών της Νασιονάλ να δείξουν το πόσο κοντά νιώθουν την οικογένεια της Τσαπεκοένσε.

Συγκλονιστικό σύνθημα για Τσαπεκοένσε στα αποδυτήρια της Νασιονάλ!

Και αυτό γιατί μετά το 3-0 επί της Μιλιονάριος που την έστειλε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Κολομβίας, οι παίκτες της ομάδας από το Μεντεγίν βροντοφώναξαν το σύνθημα "Vamo Chape" στα αποδυτήρια, το οποίο παραπέμπει στο σύνθημα που τραγουδούσαν οι ποδοσφαιριστές της Τσαπεκοένσε όταν προκρίθηκαν στον τελικό του Copa Sudamericana.

"Αυτός ο θρίαμβος είναι αφιερωμένος στους πολεμιστές που βρίσκονται στον ουρανό", έγραψε στο Twitter ο επιθετικός της Ατλέτικο Νασιονάλ, Μιγκέλ Άνχελ Μπόρχα, δημοσιεύοντας video μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδας.

Από την πλευρά του ο επιθετικός της Νασιονάλ, Αλέξις Ροντρίγκες, επεσήμανε: "Θέλουμε να κατακτήσουμε το Μουντιάλ Συλλόγων και να αφιέρωσουμε τον τίτλο στην Τσαπεκοένσε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ήταν ΟΛΟΙ στον τελικό της Τσαπεκοένσε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK