Τα 20 καλύτερα γκολ του 2014 (VIDEO)

Το 2014 "φεύγει" αλλά μας αφήνει παρακαταθήκη μερικά πανέμορφα γκολ. Το Contra.gr συγκέντρωσε τα 20 καλύτερα από Ελλάδα και Εξωτερικό και σας τα παρουσιάζει. Από την εκπληκτική κεφαλιά του Φαν Πέρσι στο Μουντιάλ, στην κεφαλιά του Ναπολεόνι στη Super League κι από το γκολ του Ρονάλντο κόντρα στη Λίβερπουλ, σε αυτό του Φουστέρ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Επιλέξτε το καλύτερο.

Τα 20 καλύτερα γκολ του 2014 (VIDEO)

Μια "γεμάτη" ποδοσφαιρική χρονιά με Παγκόσμιο Κύπελλο, ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Champions League, Europa League και φυσικά τη δική μας "Super League" ετοιμάζεται να μας "αποχαιρετήσει" και το Contra.gr ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο να διαλέξει τα 20 καλύτερα γκολ από την Ελλάδα και το Εξωτερικό που θαυμάσαμε φέτος.

Και όταν λέμε "δύκολο ρόλο" το εννοούμε καθώς για να πέσει ο αριθμός στα 20 αναγκαστήκαμε να αφήσουμε εκτός και κάποια που ίσως άξιζαν να βρίσκονται στην 20άδα.

Επιλέξαμε λοιπόν τα 10 καλύτερα γκολ από την Ελλάδα και ακόμη 10 από το Εξωτερικό και ετοιμάσαμε για τα μάτια σας και μόνο ένα 4λεπτο VIDEO που δεν πρέπει να χάσετε.

Από την εκπληκτική κεφαλιά του Φαν Πέρσι στο Μουντιάλ, στην κεφαλιά του Ναπολεόνι στη Super League κι από το γκολ του Ρονάλντο στο Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ, σε αυτό του Φουστέρ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Όλα είναι ένα προς ένα.

Απολαύστε τα και επιλέξτε εσείς το καλύτερο γκολ της φετινής χρονιάς:

News 24/7

24MEDIA NETWORK