Τα ελληνικά tweets για τον Μπλάτερ

Tο ζήτημα της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο, που είχε ως αποτέλεσμα τις συλλήψεις υψηλόβαθμων στελεχών της FIFA, προκάλεσε το ενδιαφέρον των Ελλήνων χρηστών του twitter, οι οποίοι σχολίασαν... ποικιλοτρόπως τις εξελίξεις, με τον Ζεπ Μπλάτερ να βρίσκεται στο στόχαστρο.

Τα ελληνικά tweets για τον Μπλάτερ

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο μαστίζεται από το σκάνδαλο διαφθοράς. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/05), το FBI σε συνεργασία με την ελβετική αστυνομία πραγματοποίησαν επιχείρηση "σκούπα" στη Ζυρίχη, συλλαμβάνοντας υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA (νυν και πρώην) με τις κατηγορίες του εκβιασμού, της δωροδοκίας και του ξεπλύματος "μαύρου" χρήματος.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη επιχείρηση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στο ποδόσφαιρο, με τις καταγγελίες και τις κατηγορίες να φτάνουν μέχρι τις... παρυφές της παγκόσμιας ομοσπονδίας και συγκεκριμένα στον πρόεδρο της, Ζεπ Μπλάτερ.

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων παγκοσμίως. Από το... χορό δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι Έλληνες χρήστες του twitter, οι οποίοι σχολίασαν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο, τα πεπραγμένα, έχοντας στο στόχαστρο κυρίως τον Μπλάτερ. Οι παραλληλισμοί με την ελληνική πραγματικότητα δεν έλειψαν, τόσο σε ποδοσφαιρικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

Δείτε τα tweets:

News 24/7

24MEDIA NETWORK