"Θέατρο" για γέλια και για κλάματα από τον Εμπιά!

Διπλά χαμένη η Hebei CFFC στον αγώνα με την Guangzhou: όχι μόνο ηττήθηκε 2-0 αλλά είδε τον Στεφάν Εμπιά να τρολάρεται στα social media για τραγικό "θέατρο" που έκανε (VIDEO)!

Liberec's Radoslav Kovac, argues with Sevilla's Stéphane Mbia, left, next to Liberec's Vladimír Coufal, right, during their Europa League group H soccer match at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Sevilla, Spain, Thursday, Nov. 7, 2013.  (AP Photo/Toni Rodriguez)
Liberec's Radoslav Kovac, argues with Sevilla's Stéphane Mbia, left, next to Liberec's Vladimír Coufal, right, during their Europa League group H soccer match at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Sevilla, Spain, Thursday, Nov. 7, 2013. (AP Photo/Toni Rodriguez) AP

Η αναμέτρηση της Guangzhou Evergrande με την Hebei CFFC βρήκε την πρώτη να χαμογελά στο φινάλε καθώς επιβλήθηκε 2-0 στην έδρα της, ωστόσο το γεγονός που σημάδεψε το ματς ήταν ένας τραυματισμός παίκτη των φιλοξενουμένων που δεν ήταν και τόσο... σοβαρός!

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Στεφάν Εμπιά ο οποίος σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Παουλίνιο έπιασε το πρόσωπό του και έπεσε θεαματικά στο έδαφος για να κερδίσει το φάουλ, με το video με τον 31χρονο Καμερουνέζο μέσο να γίνεται viral μέσω των social media...

Photo Credits: AP Photo/Toni Rodriguez

News 24/7

24MEDIA NETWORK