Θέλει την προεδρία της FIFA ο Ζίκο

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ζίκο, επιβεβαίωσε με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για πρόεδρος της FIFA μετά την παραίτηση του Μπλάτερ.

Θέλει την προεδρία της FIFA ο Ζίκο

Το μεσημέρι της Τρίτης (2/6) ο Ζεπ Μπλάτερ ανακοίνωσε πως παραιτείται από τη θέση του προέδρου της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και πλέον αναζητείται το πρόσωπο που θα τον διαδεχθεί. Εκτός λοιπόν από τα ήδη γνωστά ονόματα των υποψηφίων, Αλί Μπιν Αλ-Χουσεΐν και Φίγκο, ήρθε στην επιφάνεια, ακόμη ένα, αυτό του Ζίκο.

Ήδη, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και θρύλος του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στη σελίδα που διατηρεί στο facebook πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για πρόεδρος της FIFA.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

"Γιατί όχι; Η ζωή μου ήταν πάντα το ποδόσφαιρο. Το πάθος μου αναγνωρίζεται από όλους, ενώ έχω το σεβασμό στην Βραζιλία και τον υπόλοιπο κόσμο. Το συζήτησα σε δείπνο με τη γυναίκα μου. Με στηρίζει όπως και τα παιδιά μου. Υπήρξα υπουργός αθλητισμού, ενώ έχω εμπειρία και από την Ιαπωνία. Πιστεύω πως το ποδόσφαιρο είναι πάνω από την πολιτική.

Ξέρω πως αυτή τη στιγμή δεν έχω την υποστήριξη άλλων, όμως είναι ανοιχτός για την FIFA. Είναι μία ιδέα... ποιος ξέρει".

Θέλει την προεδρία της FIFA ο Ζίκο

Διαβάστε ακόμη:

Παραιτήθηκε ο Μπλάτερ από την προεδρία της FIFA!

O Φίγκο για την παραίτηση Μπλάτερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK