Το καλύτερο δώρο για τον Μιχιταριάν ήταν μία νοσταλγική φωτογραφία!

Ο Χένρικ Μιχιταριάν συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Europa League από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ένα από τα καλύτερα δώρα που έλαβε ήταν μέσω μίας φωτογραφίας από την... παιδική του ηλικία!

Το καλύτερο δώρο για τον Μιχιταριάν ήταν μία νοσταλγική φωτογραφία!

Ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φετινό Europa League και στον τελικό δεν θα μπορούσε να... πάει πάσο. Ο Χένρικ Μιχιταριάν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Άγιαξ στο 48ο λεπτό του αγώνα της Τετάρτης κάνοντας το 2-0 και το 6ο του φετινό γκολ σε 11 ευρωπαϊκά παιχνίδια έμελε να είναι εκείνο που σφράγισε την επικράτηση της ομάδας του Μουρίνιο απέναντι στον "Αίαντα".

Λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο στην Στοκχόλμη μάλιστα έλαβε ένα απρόσμενο δώρο από έναν συμπατριώτη του και είδωλο των παιδικών του χρόνων, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή με την εθνική Γαλλίας το 1998 Γιούρι Τζορκαέφ (με αρμενική καταγωγή και εκείνος) να ανεβάζει μία φωτογραφία των δύο, πολλά χρόνια πριν.

"Εκείνη την ημέρα μου είπες ότι θα κατακτούσες και εσύ το τρόπαιο μία ημέρα... το αξίζεις φίλε μου!!!! Συγχαρητήρια Χένρικ Μιχιταριάν, μπράβο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", ήταν το σχόλιο του παλαίμαχου άσου, με τον μεσοεπιθετικό της Γιουνάιτεντ να τον ευχαριστεί μέσω Twitter προσθέτοντας:

"Μου φαίνεται σαν χθες όταν τραβήξαμε εκείνη τη φωτογραφία και τώρα εκπληρώνω τα όνειρά μού όπως και εσύ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK