Το κλάμα του Μεντί, ο Γιουβεντίνος που χόρεψε με τους Μασάι και η σέξι φαν της Βερόνα

Ο Κλοπ που... τρέλανε τους Αμερικανούς, ο Μεντί που το έριξε στο κλάμα, ο άσος της Γιουβέντους που χόρεψε στην Αφρική με τους Μασάι και η Βερόνα που δεν πέφτει κατηγορία με τέτοια οπαδό! Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος σας παρουσιάζει τα παλαβά γεγονότα που σημάδεψαν το ΣΚ που μας πέρασε (VIDEOS)!

Το κλάμα του Μεντί, ο Γιουβεντίνος που χόρεψε με τους Μασάι και η σέξι φαν της Βερόνα

Η αθλητική επικαιρότητα "πλημμυρίζει" καθημερινά από ειδήσεις και γεγονότα από το διεθνή χώρο, κάποια εκ των οποίων πάντως είναι άκρως παράξενα και γαργαλιστικά και το Contra.gr τα εντόπισε και σας τα σερβίρει στο πιάτο.

Πάμε να δούμε το κορυφαία του Σαββατοκύριακου που πέρασε...

Ο ΤΟΒΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΚΑ ΕΝΟΨΕΙ... ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Για πολλές ημέρες την εβδομάδα που μας πέρασε οι άνθρωποι της Μαρσέιγ έκαναν δηλώσεις για τον Κώστα Μήτρογλου και τις αντιδράσεις των οπαδών εις βάρος του (τον στήριξαν δημόσια τόσο ο Ρούντι Γκαρσία όσο και ο συμπαίκτης του Ρολάντο ) ελέω της αφλογιστίας του, όμως στον αγώνα με την Ρεν εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Φλοριάν Τοβέν. Ο 24χρονος winger άνοιξε το δρόμο για το 3-0 της Ολιμπίκ στην έδρα της Ρεν με ασίστ στον Ζερμέν ενώ λίγο πριν το φινάλε πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς, με τη λόμπα του λίγο πιο κάτω από τη σέντρα του γηπέδου να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι! Ε, με 9 γκολ και ισάριθμες ασίστ μέχρι τώρα στην Ligue 1, πώς να μην πάει Μουντιάλ;

ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΑΙ...

Την φυλή των Μασάι οι φανς της Έλλης Κοκκίνου την έμαθαν μέσα από το διάσημο άσμα της που κυκλοφόρησε το 2003, με τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι να γνωρίζει ωστόσο τη συγκεκριμένη φυλή μέσα από ταξίδι του στην Τανζανία, στο πλαίσιο μίνι διακοπών που πραγματοποίησε. Μάλιστα ο επιθετικός της Γιουβέντους δεν έχασε την ευκαιρία να χορέψει γύρω από τη φωτιά κατά τη διάρκεια μίας βραδιάς που ήταν αφιερωμένη σε τοπικές παραδόσεις και να ανεβάσει σχετικό video στο Instagram με το ακόλουθο σχόλιο: "Χάνω το μυαλό μου στο ταξίδι μου".

ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ, ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ

Σε αντίθεση με τον Μπερναρντέσκι ένας άλλος παίκτης της Γιουβέντους, ο Πάουλο Ντιμπάλα, έμεινε εντός των ιταλικών συνόρων, ωστόσο μόνο πληκτικά δεν πέρασε αφού άφησε τους αγωνιστικούς χώρους και ανέβηκε στην... πασαρέλα ! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της "βέκια σινιόρα" αποδέχτηκε την πρό(σ)κληση των σχεδιαστών μόδας Dolce & Gabbana και ήταν ένα από τα μοντέλα τους στην χειμωνιάτικη κολεξιόν που παρουσίασαν, φορώντας ένα πανάκριβο σμόκιν. Μπράβο στο θάρρος και στην τόλμη που επέδειξε καθώς και στα αντανακλαστικά του, που τον έσωσαν από γλίστρημα πάνω στην σκηνή (Δείτε το VIDEO)!

Το κλάμα του Μεντί, ο Γιουβεντίνος που χόρεψε με τους Μασάι και η σέξι φαν της Βερόνα

ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΖΟΥΡΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Ο Μπεντζαμίν Μεντί (ο μεγάλος άτυχος φέτος για την Μάντσεστερ Σίτι καθώς υπέστη ρήξη προσθιού χιαστού στις αρχές της σεζόν) συνηθίζει να πικάρει κόσμο και κοσμάκη μέσω των λογαριασμών του στα social media, όμως ο αγώνας με την Λίβερπουλ τον υποχρέωσε να εγκαταλείψει το ρόλου του... πειραχτηριού που τόσο απολάμβανε. Οι "κόκκινοι" του Κλοπ υποχρέωσαν τους "πολίτες" του Γκουαρδιόλα στην πρώτη φετινή τους ήττα στην Premier League μετά από 20 νίκες και 2 ισοπαλίες και ο Γάλλος ακραίος μπακ δέχτηκε τρολάρισμα που θα θυμάται για χρόνια. Βέβαια και εκείνος έδειξε πως διαθέτει χιούμορ αφού ανέβασε μία gif εικόνα ενός παιδιού την ώρα που χύνει ένα δάκρυ, με το εξής σχόλιο: "Η αναφορά μου για απόψε...".

ΒΑΛΕ... ΜΠΙΠ ΣΤΟΝ ΕΥΤΥΧΗ (ΚΑΙ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟ) ΚΛΟΠ

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην προπονητική του καριέρα απόλαυσε το βράδυ της Κυριακής ο Γιούργκεν Κλοπ, με την Λίβερπουλ να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και όχι... κλεφτοπόλεμο απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και να επιβραβεύεται στο φινάλε με το εντυπωσιακό 4-3. "Πιθανότατα θα χοροπηδούσε στο σαλόνι του", δήλωσε αρχικά ο Γερμανός για τον Κοουτίνιο που εδώ και λίγα 24ωρα ανήκει στην Μπαρτσελόνα, με τον τεχνικό των "κόκκινων" να δίνει στη συνέχεια... ρέστα μιλώντας στο NBC Sports! Και αυτό γιατί την ώρα που ήταν στον αέρα μαζί με τον παρουσιαστή Άρλο Γουάιτ και τους τηλεσχολιαστές Λι Ντίξον και Γκρέιαμ Λε Σο, είπε: "Μπορείς να δεις το ματς ως προπονητής και να πεις "θα μπορούσαμε εκεί να τα είχαμε πάει καλύτερα" ή να το δεις ως οπαδός και να πεις "τι στο διά@@@@ συνέβη; Απίστευτο". Το "What the f***" του Κλοπ προκάλεσε άμεσα παρέμβαση αφού ζητήθηκε άμεσα συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό, με τον ίδιο να προσθέτει: "Νόμιζα πως δεν υπήρχε πρόβλημα να το πω αυτό στην Αμερική και ότι υπήρχε μόνο στην Αγγλία..."

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, Η ΒΕΡΟΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ

Τι και αν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δεν είχε αγωνιστική στην Serie A, με τους παίκτες να επωφελούνται από τη μίνι διακοπή για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους; Το θερμόμετρο στη γειτονική χώρα εξακολουθεί να έχει υψηλές θερμοκρασίες και για αυτό φροντίζει η Έλενα Ριτζ, η φανατική οπαδός της Ελλάς Βερόνα που δεν σταματάει να τροφοδοτεί με απίστευτα σέξι selfie φωτογραφίες της το Instagram. Όχι για να βλέπετε πως δεν έχουν "καυτές" οπαδούς μόνο οι παραδοσιακές δυνάμεις του Καμπιονάτο...

Oggi con il mio nuovo orologio in legno di @gufofashiondesign ♥ da usare in tutte le occasioni mare e montagna !! Per ottenere uno sconto del 20% usa il codice "fashion20"

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Riz (@elenariz) στις

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ -ΕΥΤΥΧΩΣ- ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Η πρόοδος είναι μαγική λέξη ακόμα και αν χρειαστούν πάρα πολλά χρόνια μέχρι να έρθει σε ένα μέρος. Κάπως έτσι μπορούμε να μιλήσουμε για την κοσμοιστορική αλλαγή που συντελέστηκε στην Σαουδική Αραβία, αφού για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία της χώρας, επιτράπηκε σε γυναίκες η είσοδος σε ποδοσφαιρικό στάδιο! Η ομάδα στην οποία έφεραν γούρι οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου ήταν η Αλ Αχλί που ισοπέδωσε με 5-0 την Αλ Μπατίν!

Το κλάμα του Μεντί, ο Γιουβεντίνος που χόρεψε με τους Μασάι και η σέξι φαν της Βερόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK