Το νέο άγαλμα του Κριστιάνο, το φιλί του Μπελότι και τα sms αγάπης του Ικάρντι

Ο Αντρέα Μπελότι που τρέλανε ξανά τον γιο του Μπονούτσι, ο... αθυρόστομος Πεπ Γκουαρδιόλα, ο πανυγυρισμός αλά εθνική Ισλανδίας από την Ρεν και το ΤΕΛΕΙΟ άγαλμα που έγινε για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος σας παρουσιάζει "Του κόσμου τα παράξενα" που σημάδεψαν το Σαββατοκύριακο!

Το νέο άγαλμα του Κριστιάνο, το φιλί του Μπελότι και τα sms αγάπης του Ικάρντι

Η αθλητική επικαιρότητα "πλημμυρίζει" καθημερινά από ειδήσεις και γεγονότα από το διεθνή χώρο, κάποια εκ των οποίων πάντως είναι άκρως παράξενα και γαργαλιστικά και το Contra.gr αναλαμβάνει να τα εντοπίζει και σας τα σερβίρει στο πιάτο.

Για να γίνουμε σοφότεροι αλλά και να παίρνουμε και μερικές απαραίτητες ανάσες δροσιάς και διασκέδασης.

Πάμε να δούμε το Top-10 της εβδομάδας που πέρασε...

ΕΤΣΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΓΟΥΑΝΤΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΙΚΑΡΝΤΙ

Με τα δύο γκολ που πέτυχε στην Σαρδηνία (πέμπτη φορά που σκοράρει δις σε ένα ματς στην Serie A, έφτασε ήδη τα 15 σε 14 αγώνες) ο Μάουρο Ικάρντι οδήγησε την Ίντερ σε άνετο 3-1 επί της Κάλιαρι το βράδυ του Σαββάτου και η Γουάντα Νάρα το γιόρτασε... δεόντως! Η σύντροφος και ταυτόχρονα μάνατζερ του Αργεντινού φορ παρακολούθησε το παιχνίδι από την τηλεόραση και στο φινάλε έδειξε τη χαρά της δημοσιεύοντας στο Twitter την ανταλλαγή μηνυμάτων που είχε με τον αγαπημένο της λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Αγάπη που δεν γνωρίζει όρια...

ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΑ... ΠΑΛΙΑ

Ο Κένεθ Άντερσον, ένας από τους διασημότερους "ψηλούς" φορ των ευρωπαϊκών γηπέδων στη δεκαετία του '90 επέστρεψε! Για την ακρίβεια στο "Ρενάτο Νταλ'Άρα", εκεί όπου πέρασε τέσσερα χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του (1996-2000) με μεγαλη επιτυχία, με τους οπαδούς της Μπολόνια να υποδέχονται τον 50χρονο πλέον Σουηδό με επιδοκιμασίες, συνθήματα, τραγούδια και πανό πριν την έναρξη του ματς με την Σαμπντόρια. "Επέστρεψε από την Σουηδία ο γκολτζής μας", έλεγε χαρακτηριστικά ένα από αυτά που υψώθηκαν στις εξέδρες.

Το νέο άγαλμα του Κριστιάνο, το φιλί του Μπελότι και τα sms αγάπης του Ικάρντι
Το νέο άγαλμα του Κριστιάνο, το φιλί του Μπελότι και τα sms αγάπης του Ικάρντι

Ο ΑΛΒΕΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΙΝΣΙΝΙΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ

Η UEFA έφτιαξε λίστα με πέντε γκολ που είναι υποψήφια για το κορυφαίο γκολ της 5ης αγωνιστικής του Champions League και μεταξύ αυτών δεν θα μπορούσε φυσικά να μην είναι εκείνο του Ντάνι Άλβες στο 7-1 της Παρί επί της Σέλτικ αλλά και του Λορέντσο Ινσίνιε στο 3-0 της Νάπολι επί της Σαχτάρ! Ο ίδιος πάντως ο Ντάνι Άλβες έκλεψε την παράσταση καθώς μέσω του λογαριασμού του στο Twitter εξέφρασε την άποψη πως είναι καλύτερο το γκολ του Ινσίνιε, "υποχρεώνοντας" την Νάπολι να τον... ευχαριστήσει μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

Η ΡΗΤΡΑ ΣΤΑ ΥΨΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ... ΠΑΝΩ

Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε τελικά την πολυπόθητη υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που τον δένει με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021 και πέρα από το παχυλό ποσό των σχεδόν 40.000.000 ευρώ που θα κερδίζει κάθε χρόνο, εντύπωση προκαλεί και η ρήτρα αποδέσμευσης που τοποθετήθηκε στον "Pulga" καθώς από τα 250 εκ.ευρώ που ήταν μέχρι πρότινος εκτοξεύτηκε στα 700! Μην νομίζετε πάντως ότι είναι η υψηλότερη που έχει μπει ποτέ σε ποδοσφαιριστή... Ο 30χρονος Αργεντινός σούπερ σταρ είναι στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας την οποία μοιράζεται με δύο "Μαδριλένους", τους Ίσκο και Ασένσιο, με την κορυφή να ανήκει και πάλι στην Ρεάλ. Βλέπετε, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει προνοήσει και η ρήτρα που έχει μπει τόσο στον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και στον Καρίμ Μπενζεμά είναι ύψους 1.000.000.000 ευρώ!

Portuguese soccer player Christiano Ronaldo, second from right, and son Cristiano Ronaldo Jr., right, sit beside Argentinian soccer player Lionel Messi, left, and wife Antonella during the The Best FIFA 2017 Awards at the Palladium Theatre in London, Monday, Oct. 23, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Portuguese soccer player Christiano Ronaldo, second from right, and son Cristiano Ronaldo Jr., right, sit beside Argentinian soccer player Lionel Messi, left, and wife Antonella during the The Best FIFA 2017 Awards at the Palladium Theatre in London, Monday, Oct. 23, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΣΙΤΙ "ΤΡΕΛΑΝΕ" ΤΟΝ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι όχι μόνο πανηγύρισε την 11η συνεχόμενη νίκη της στην Premier League επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας της Χάντερσφιλντ αλλά το συνδύασε και με ένα τρομερό ρεκόρ αφού καταφερε για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια και 96 χαμένες ευκαιρίες να πανηγυρίσει τρίποντο σε εκτός έδρας ματς Premier League που βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο! Όλα αυτά μάλλον "τρέλαναν" τον Πεπ Γκουαρδιόλα που έδωσε και αυτός... ρεσιτάλ στη συνέντευξη Τύπου. Όταν τον ενημέρωσαν για το ρεκόρ έβρισε στα καταλανικά (το "Ostia" που είπε μεταφράζεται σε... "Γαμ@"), στη συνέχεια ξέχασε να απαντήσει στη μητρική του γλώσσα αλλά το έκανε λανθασμένα στα αγγλικά, για να ολοκληρώσει με το διάσημο αγγλικό "F@@@" όταν του είπαν πως τα έκανε... θάλασσα!

Ο ΜΠΕΛΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ

O Λεονάρντο Μπονούτσι είχε κάθε λόγο να είναι πικραμένος στο φινάλε του αγώνα με την Τορίνο αφού η Μίλαν κόλλησε στο 0-0 και είδε τη διαφορά της από την κορυφή να αυξάνεται στους... 18 πόντους. Υπήρχε όμως ένας συνάδελφός του, παίκτης της "γκρανάτα", που φρόντισε να του ξαναδώσειτο χαμόγελό του με εκπληκτικό τρόπο. Αυτός ήταν ο Αντρέα Μπελότι, με το Νο 9 της Τορίνο να δίνει ένα φιλί αλλά και μία φανέλα του στον γιο του Μπονούτσι, Λορέντσο, ο οποιός είναι φανατικός οπαδός της Τορίνο αφού έχει για αγαπημένο παίκτη... τον ίδιο!

Το νέο άγαλμα του Κριστιάνο, το φιλί του Μπελότι και τα sms αγάπης του Ικάρντι

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΝ... ΣΩΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ

Η Ρεν έκαμψε με 2-1 την αντίσταση της Ναντ για την 14η αγωνιστική της Ligue 1 και οι παίκτες της έγιναν... viral στα social media για την "επικοινωνία" που είχαν με τους οπαδούς της ομάδας στο φινάλε Τι ακριβώς έγινε; Ήθελαν να αντιγράψουν 100% τον περίφημο πανηγυρισμό των Ισλανδών φιλάθλων μετά από επιτυχίες της εθνικής ομάδας της χώρας και έτσι όταν οι φίλοι της Ρεν δεν... πέτυχαν σωστά το ρυθμό στο χειροκρότημα, τους έκαναν νοήματα και με "φροντιστήριο" μπόρεσαν και συγχρονίστηκαν! Δείτε τους πανηγυρισμούς της Ρεν και της εθνικής Ισλανδίας...

Ο ΕΜΠΑΠΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ "ΠΛΗΓΩΣΕΙ" ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ;

Θεωρητικά πάντα, σε σχέση με τους Νεϊμάρ και Καβάνι, ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε απείρως περισσότερα κίνητρα να βρει δίχτυα κόντρα στην πρώην ομάδα του στον ντέρμπι της Μονακό με την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως στην πράξη τα γκολ του Βραζιλιάνου και του Ουρουγουανού ήταν εκείνα που έδωσαν τη νίκη στους Παριζιάνους. Επιπλέον, ο Γάλλος έχασε το... ΑΧΑΣΤΟ με το ματς στο 0-0 όταν μετά από σούπερ ατομική ενέργεια και φοβερή κάθετη του Νεϊμάρ, πέρασε σαν σταματημένο τον Σούμπασιτς όμως στη συνέχεια βρήκε τα... εξωτερικά δίχτυα σε κενή εστία! Ε, μετά από αυτή την σούπερ ευκαιρία, το ότι η Μονακό μείωσε με φάουλ του Μοουτίνιο που βρήκε και στο σώμα του Εμπαπέ μόνο ως μικρή λεπτομέρεια μπορεί να εκληφθεί...

ΘΥΜΑ ΞΑΝΑ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΕ ΓΚΟΛ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ

Απίστευτο και όμως.... ισπανικό, με την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται μέσα σε δύο σερί σεζόν να διαμαρτύρεται για δύο πεντακάθαρα γκολ που πέτυχε και τα οποία όμως δεν μέτρησαν ποτέ. Πέρυσι ήταν στο ματς με την Μπέτις εκτός έδρας που ο διαιτητής δεν είδε πως η μπάλα είχε περάσει ΟΛΗ την γραμμή του τέρματος ενώ φέτος επαναλήφθηκε το σενάριο ως... φάρσα, στο ντέρμπι κορυφής με την Βαλένθια! Ο Μέσι είδε το σουτ του να περνάει τη γραμμή της εστίας όμως ο διαιτητής είχε διαφορετική άποψη και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε Goal Line Technology, ούτε VAR, το ισπανικό πρωτάθλημα δέχτηκε τεράστια πλήγμα ως προς το ίματζ του!

ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥ... ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

O καλλιτέχνης Εμανουέλ Σάντος ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε μέσα στο 2017 να φτιάξει μία μπρούτζινη προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου να κοσμήσει το αεροδρόμιο της Μαδέιρα (γενέτειρά του) που πήρε το όνομά του, όμως κάτι του... ξέφυγε και το αποτέλεσμα ήταν το έργο του να έχει ελάχιστη σχέση με τον Πορτογάλο. Ευτυχώς όμως για τον CR7 βρέθηκε και άλλος καλλιτέχνης να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και αυτός μάλιστα όχι μόνο έκανε εξαιρετική δουλειά αλλά έφτασε στο σημείο το άγαλμα να "κατηγορείται" πως έκανε τον 32χρονο άσο ωραιότερο απ'ότι είναι στην πραγματικότητα!

Πρόκειται για τον 52χρονο Ισπανό γλύπτη Χοσέ Αντόνιο Ναβάρο Αρτεάγκα που αποφάσισε να το φτιάξει μετά από προτροπές του γιου του που είναι φανατικός οπαδός της Ρεάλ και δεν άντεχε να βλέπει άλλο την άσχημη βερσιόν του Ρονάλντο. "Χρησιμοποίησα πολλές φωτογραφίες του Κριστιάνο για να δουλεψω. Αυτό που ήθελα να καθρεφτίζεται ήταν το εσωστερικό του σθένος όταν ήταν έτοιμος να εκτελέσει ένα φάουλ ή ένα κόρνερ", δήλωσε στην εφημερίδα "El Mundo" ο καλλιτέχνης, με τον παίκτη των "μερένγκες" να εκπροσωπείται στα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου αγάλματός του από τον θρύλο της Ρεάλ, Εμίλιο Μπουτραγκένιο.

Το νέο άγαλμα του Κριστιάνο, το φιλί του Μπελότι και τα sms αγάπης του Ικάρντι
Το νέο άγαλμα του Κριστιάνο, το φιλί του Μπελότι και τα sms αγάπης του Ικάρντι

News 24/7

24MEDIA NETWORK