Το πάρτι με Βεντούρα, η χειρότερη ομάδα όλων και το μεσαίο δάχτυλο της ντροπής!

Το συγκλονιστικό μήνυμα από τον ματωμένο Ράμος, οι τρομερές εμπνεύσεις των οπαδών της Φέγενορντ και της Λιόν, το μαύρο ρεκόρ που δεν ανήκει πλέον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το μεσαίο δάχτυλο που άναψε φωτιές στη Φλαμένγκο! Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος σας παρουσιάζει "Του κόσμου τα παράξενα" που σημάδεψαν το Σαββατοκύριακο...

Το πάρτι με Βεντούρα, η χειρότερη ομάδα όλων και το μεσαίο δάχτυλο της ντροπής!

Η αθλητική επικαιρότητα "πλημμυρίζει" καθημερινά από ειδήσεις και γεγονότα από το διεθνή χώρο, κάποια εκ των οποίων πάντως είναι άκρως παράξενα και γαργαλιστικά και το Contra.gr αναλαμβάνει να τα εντοπίζει και σας τα σερβίρει στο πιάτο.

Για να γίνουμε σοφότεροι αλλά και να παίρνουμε και μερικές απαραίτητες ανάσες δροσιάς και διασκέδασης.

Πάμε να δούμε το Top-10 της εβδομάδας που πέρασε...

ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ... ΒΕΝΤΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ

Οι Ιταλοί φίλαθλοι έχουν τον πόνο τους από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας μιας που για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια θα διεξαχθεί τελική φάση Μουντιάλ με απούσα την εθνική τους ομάδα. Λογικό λοιπόν να μην έχουν... ξεθυμάνει ακόμα και αυτό το αντιλήφθηκε κανείς αν έκανε μία γύρα στα social media κατά τη διάρκεια του Νάπολι-Μίλαν, με τον Τζαν Πιέρο Βεντούρα να έχει την τιμητική του! Τι δουλειά έχει ο μέχρι πρόσφατα ομοσπονδιακός τεχνκός της "σκουάντρα ατζούρα";

Μα φυσικά με την "έμπνευσή" του να αφήσει εκτός από τον "τελικό" με την Σουηδία τον Λορέντσο Ινσίνιε κρατώντας τον στον πάγκο σε όλο το ματς, με τον φορμαρισμένο άσο της Νάπολι να σκοράρει κόντρα στην Μίλαν και να προκαλεί "έκρηξη" στο διαδίκτυο. Κορυφαία "πειραγμένη" φωτογραφία που ανέβηκε (να'ναι καλά το photoshop) ήταν εκείνη με τον Ινσίνιε να δείχνει φανέλα των "παρτενοπέι" με το όνομα του Βεντούρα στην πλάτη...

Το πάρτι με Βεντούρα, η χειρότερη ομάδα όλων και το μεσαίο δάχτυλο της ντροπής!

Η ΥΨΟΦΟΒΙΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Την ώρα πάντως που οι Ναπολιτάνοι "τρόλαραν" τον Βεντούρα, οι οπαδοί της Μίλαν δεν είχαν κουράγιο για μηνύματα και "κατάρες" στο διαδίκτυο, βλέποντας την ομάδα του Μοντέλα να συνεχίζει τον κατήφορο. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο "San Paolo" ουδείς παίκτης της πάτησε στην αντίπαλη περιοχή ενώ το φινάλε την βρήκε να γνωρίζει την πέμπτη ήττα της στα ισάριθμα ντέρμπι που έχει δώσει μέχρι τώρα στη φετινή Serie A.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως οι "ροσονέρι" είναι στην 7η θέση και στο -7 από την 6η θέση (ο στόχος της εξόδου στο Champions League κινδυνεύει να μετατραπεί σε όνειρο απατηλό) και τα έξι ματς που έχουν χάσει στο πρωτάθλημα είναι όλα απέναντι στις 6 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας που βρίσκονται πάνω από αυτήν...

Το πάρτι με Βεντούρα, η χειρότερη ομάδα όλων και το μεσαίο δάχτυλο της ντροπής!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΡΑΜΟΣ

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης μάτωσαν κυριολεκτικά στο "Derby Madrileno" κόντρα στην Ατλέτικο (πρώτο στο "Wanda Metropolitano", το νέο σπίτι της "Ατλέτι") όμως δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν από το μηδέν και έτσι βλέπουν μαζί με τους συμπολίτες τους την Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε να ξεφεύγει με 10 πόντους διαφορά.

Το ματς στην Μαδρίτη δεν είχε πολλές φάσεις μιας που Σιμεόνε και Ζιντάν αλληλοεξουδετερώθηκαν ωστόσο το highlight ήρθε από ένα χτύπημα του Ερνάντες στο κεφάλι του Ράμος που είχε αποτέλεσμα να ματώσει η μύτη του και να γίνει αναγκαστικά αλλαγή στο ημίχρονο. Μία ημέρα αργότερα ο αρχηγός της Ρεάλ ανέβασε ο ίδιος φωτογραφίες από τη ματωμένη μύτη του και έστειλε το πιο ηχηρό μαδριλένικο μήνυμα: "Θα μάτωνα ξανά 1.000 φορές γι' αυτή την ομάδα και αυτή τη φανέλα..."

ΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ;

Στην αναμέτρηση Σάντερλαντ-Μίλγουολ για την 17η αγωνιστική της Championship είδηση δεν ήταν το τελικό 2-2 στο "Στάδιο του Φωτός" αλλά το ότι ΟΛΑ τα γκολ ήταν... ευγενική χορηγία των δύο τερματοφυλάκων. Ο Τζόρνταν Άρτσερ των γηπεδούχων και ο Τζορτζ Σαβίλ των φιλοξενουμένων βρέθηκαν σε τραγική ημέρα πέφοντας στη μία γκάφα μετά την άλλη και οι σχολιαστές της αγγλικής τηλεόρασης δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους με αυτό που έβλεπαν!

ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ... ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΜΠΑ

Όποιοι ψάχνουν για το πιο θεαματικό αυτογκόλ μέσα στο 2017 καλό θα είναι να κάνουν κλικ στο παρακάτω video καθώς αυτό που θα δουν ΔΕΝ αντιγράφεται! Απολαύστε τον Φανκατί Νταμπό της Φίτεσε (δανεικός από την Τσέλσι) να επιχειρεί να γυρίσει πίσω τη μπάλα στον τερματοφύλακά του υπό την πίεση παίκτη της Χρόνινχεν και να καταλήγει να γίνει το πρόσωπο της αναμέτρησης για... λάθος λόγο.

ΠΗΡΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ

Τον Μάιο του 2016 η Μπενεβέντο πανηγύρισε την άνοδο στη Serie B για πρώτη φορά στα 87 χρόνια ιστορίας της ενώ έναν χρόνο μετά πέτυχε νέο θαύμα, σφραγίζοντας το εισιτήριο της ανόδου για τα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου. Από τότε όμως που γιόρταζε έχουν περάσει αρκετοί μήνες και τώρα βρίσκεται στα τάρταρα, με το ένα χαστούκι να διαδέχεται το άλλο.

Με 13 ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Serie A (!) όχι μόνο είναι η χειρότερη ομάδα της Ευρώπης φέτος αλλά και αυτή με το πιο "μαύρο" σερί στην ιστορία του ποδοσφαίρου, παίρνοντας τα σκήπτρα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν είχε πάρει ούτε έναν βαθμό στα 12 πρώτα ματς της σεζόν 1930-31.

Το τρομερό μάλιστα ειναι πως η Μπενεβέντο άγγιξε το βαθμό την Κυριακή αλλά τον έχασε με σαδιστικό τρόπο... Με το σκορ στο 1-1 η φιλοξενούμενη Σασουόλο έχασε πέναλτι με τον Μπεράρντι στο 93' (δοκάρι) όμως ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης έβγαλε την ασίστ για τον Πελούζο που με το κεφάλι καταδίκασε την Μπενεβέντο στην 13η σερί ήττα της!

Το πάρτι με Βεντούρα, η χειρότερη ομάδα όλων και το μεσαίο δάχτυλο της ντροπής!

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ

Τέτοια εποχή το 2011 ο νυν τερματοφύλακας της Φέγενορντ Μπραντ Τζόουνς έχασε τον γιο του Λούκας σε ηλικία μόλις 5 ετών καθώς είχε χτυπηθεί από λευχαιμία και το βράδυ του Σαββάτου οι φίλαθλοι της ολλανδικής ομάδας του έδειξαν πως είναι πάντα κοντά του.

Στο 12ο λεπτό του αγώνα με την Φένλο στο "Ντε Κάιπ" άναψαν όλοι τα κινητά τους τηλέφωνα και άρχισαν να τραγουδούν το "You'll Never Walk Alone", τραγούδι που είναι συνδεδεμένο με τον Τζόουνς από τη στιγμή που ήταν γκολκίπερ στην Λίβερπουλ από το 2010 μέχρι το 2015. Το VIDEO συγκλονίζει.

Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΑΛΑ ΜΕΣΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΙΔΩΛΟ

Άλλα... κόλπα στη Γαλλία! Οι οπαδοί της Λιόν δεν ξέχασαν τον πανηγυρισμό αλά Μέσι του Ναμπίλ Φεκίρ όταν έκανε το 5-0 μέσα στο σπίτι της άσπονδης εχθρού τους Σεντ Ετιέν και στον αγώνα με την Μονπελιέ του έδειξαν την λατρεία τους με απίστευτο τρόπο.

Αυτό ήταν να υψώσουν στο 18ο λεπτό (συμβολικά καθώς έχει το Νο 18 στη φανέλα του) εκατοντάδες φανέλες του στις εξέδρες, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να παρακολουθεί από τις κερκίδες (ήταν τιμωρημένος) και να το απολαμβάνει...

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΜΕΣΑΙΟ ΔΑΧΤΥΛΟ (!) ΣΕ... ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ (!!)

Εντάξει, οι Βραζιλιάνοι ως λάτιν έχουν εκρηκτικο ταμπεραμάντο ακόμα και στους πανηγυρισμούς τους όμως στον αγώνα της Φλαμένγκο με την Κορίνθιανς δύο παίκτες της γηπεδούχου "ξέφυγαν"!

Συγκεκριμένα ο Φελίπε Βιζέου ο οποίος μόλις πέτυχε το 3-0 για την "Φλα" απέναντι στην πρωταθλήτρια Κορίνθιανς έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο προς τον συμπαίκτη του Ροντόλφο και εκείνος με τη σειρά του κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις προς το μέρος του φωνάζοντας "Τώρα τον σκοτώνω". Για να μην αποβληθούν και οι δύο από τον διαιτητή χρειάστηκε να μπουν στη μέση οι συμπαίκτες τους και να τους χωρίσουν...

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΤΟΥ... ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥ ΑΝΤΙ ΚΑΡΟΛ

Ο Άντι Κάρολ είχε "κατορθώσει" στον αγώνα της 14ης Οκτωβρίου της Γουέστ Χαμ να δει δύο φορές μέσα σε ένα λεπτό κίτρινη κάρτα για ισάριθμες αγκωνιές στον κεντρικό αμυντικό της Μπέρνλι, Μπεν Μι, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο ύψους 180.000 λιρών (μισθός δύο εβδομάδων) από τους Λονδρέζους.

Το απόγευμα της Κυριακής επέστρεψε στην 11άδα των "σφυριών" μετά από ένα μήνα όμως φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό αφού χρειάστηκε να περάσουν μόλις 6 δευτερόλεπτα από το πρώτο σφύριγμα για να ρίξει μία μεγαλοπρεπή αγκωνιά στον Μάρβιν Ζεέγκελααρ της Γουότφορντ!

Η μόνη διαφορά είναι πως ο διαιτητής δεν είδε την παράβαση του υψηλόσωμου φορ και μάλλον αυτή τη φορά θα γλιτώσει το πρόστιμο. Ειδικά από τη στιγμή που έπαιξε 65 λεπτά (τότε έγινε αλλαγή) και είδε μόνο μία κίτρινη κάρτα, στο 30ο λεπτό...

Το πάρτι με Βεντούρα, η χειρότερη ομάδα όλων και το μεσαίο δάχτυλο της ντροπής!
© MARC ATKINS / OFFSIDE

News 24/7

24MEDIA NETWORK