Το πιο φουτουριστικό γήπεδο του κόσμου ανοίγει τις θύρες του!

Το αξίας 1μιση δισεκατομμυρίων δολαρίων γήπεδο της Ατλάντα Γιουνάιτεντ στις ΗΠΑ είναι έτοιμο να υποδεχθεί για πρώτη φορά το κοινό, με τις φωτογραφίες του να εντυπωσιάζουν. Πρόκειται για το πιο φουτουριστικό γήπεδο αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Πάρτε μια γεύση (PHOTOS).

Χρειάστηκαν κάτι παραπάνω από 1μιση δισεκατομμύρια δολάρια για να ολοκληρωθεί, ωστόσο το "Mercendes-Benz Stadium" της Ατλάντα Γιουνάιτεντ είναι ένα πραγματικό κόσμημα και ίσως αυτή τη στιγμή... το καλύτερο και πιο σύγχρονο γήπεδο του κόσμου!

Από σχεδιαστικής άποψης το γήπεδο δεν έχει ανταγωνισμό, μιας και πρόκειται για έναν συνδυασμό του 21ου αιώνα και της... αρχαίας Ρώμης. Το πιο εντυπωσιακό του στοιχείο είναι αναμφίβολα η οροφή του, η οποία κλείνει και ανοίγει σαν ένα λουλούδι που ανθίζει.

 

Έχει χωρητικότητα 71.000 θέσεων, πίνακα του σκορ 360 μοιρών και παρέχει όλες τις ανέσεις στους θεατές. Την Κυριακή 10 Σεπτέμβρη θα ανοίξει για πρώτη φορά τις θύρες του στο κοινό και όπως είναι λογικό τα εισιτήρια έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα.

 

Παράλληλα θα πρέπει να σημειωθεί πως ο τελικός του Super Bowl του 2019 έχει ήδη "κλείσει" για να διεξαχθεί εκεί.