Το συγκινητικό ποστάρισμα του Σμάιχελ για την Μ.Γιουνάιτεντ

Έχουν περάσει 18 ολόκληρα χρόνια από τότε που υπερασπίστηκε τελευταία φορά την εστία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως η αγάπη παραμένει και είναι άσβεστη. Και το φωνάζει!

Manchester United manager Alex Ferguson, left, and 'keeper Peter Schmeichel collect the Manager of the Year award and the Player of the Year award respectively before the kick off of their English FA Premiership game against Blackburn Rovers Sunday August 25 1996 which ended in a 2-2 draw. (AP Photo/ Dave Kendall)
Manchester United manager Alex Ferguson, left, and 'keeper Peter Schmeichel collect the Manager of the Year award and the Player of the Year award respectively before the kick off of their English FA Premiership game against Blackburn Rovers Sunday August 25 1996 which ended in a 2-2 draw. (AP Photo/ Dave Kendall) ASSOCIATED PRESS

Όταν ο Πίτερ Σμάιχελ άφησε το 1991 την Μπρόντμπι (μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας εκεί) και μετακόμισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να φανταστεί τι θα ζούσε με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων".

Και αυτό που βίωσε ήταν κάτι το μοναδικό αφού στα οκτώ χρόνια που ήταν κάτοικος "Old Trafford" κατέκτησε 15 τίτλους, μεταξύ των οποίων το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League το 1999, το οποίο έλειπε 31 χρόνια από την τροπαιοθήκη του συλλόγου.

Το συγκινητικό ποστάρισμα του Σμάιχελ για την Μ.Γιουνάιτεντ

Τώρα, στα 53 του χρόνια πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά (μέχρι και ο γιος του Κάσπερ πήρε τον τίτλο της Premier League, με την Λέστερ το 2016) παρόλα αυτά εξακολουθεί να λατρεύει την ομάδα του Μάντσεστερ και αυτό το έδειξε και με ένα τιτίβισμά του με αφορμή της επετείου από την πρώτη του ημέρα στο σύλλογο...

"Σήμερα συμπληρώνονται 26 χρόνια από τότε που υπέγραψα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανα πραγματικότητα την κίνηση των ονείρων μου", έγραψε χαρακτηριστικά ο Δανός πρώην κίπερ.

Photo Credits: AP Photo/ Dave Kendall

News 24/7

24MEDIA NETWORK