Το τάκλιν σε ball-boy που έκανε "κόλαση" τον τελικό!

Στιγμές απείρου κάλλους εκτυλίχθησαν κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Αυστραλίας, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια για χάρη ενός... ball boy (VIDEO)!

Το τάκλιν σε ball-boy που έκανε "κόλαση" τον τελικό!

Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ελλάδα! Αναφερόμαστε στον τελικό του Κυπέλλου Αυστραλίας (FFA Cup) μεταξύ της Sydney FC και της Adelaide United που βρήκε μεν νικήτρια την πρώτη, με το φινάλε όμως να στιγματίζεται από σοβαρά επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Εκείνος που έριξε λάδι στη φωτιά ήταν ο Μάικλ Μαρόνε της Adelaide United, ο οποίος νιώθωντας πως ένα από τα ball-boys του γηπέδου έκανε επίτηδες καθυστέρηση, όρμησε πάνω του και τον έριξε κάτω με τάκλιν για να του αποσπάσει τη μπάλα και να "τρέξει" το ματς.

Το τάκλιν σε ball-boy που έκανε "κόλαση" τον τελικό!

Η κίνησή του αυτή έκανε έξαλλο τον Ματ Σάιμον της Sydney FC που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά και ήρθε στα χέρια με τον αντίπαλό του, για να ακολουθήσει γενική σύρραξη και τον διαιτητή να βγάζει την κόκκινη κάρτα για να την δώσει στον Μαρόνε, από τον οποίο ξεκίνησαν όλα.

Μετά το τέλος του τελικού η διοίκηση της Adelaide United ζήτησε επίσημα συγγνώμη για τη συμπεριφορά του παίκτη της, ο οποίος από την πλευρά του απειλείται με ακόμα πιο βαριά καμπάνα για την αντιεπαγγελματική και βίαιη συμπεριφορά του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK