Τον ήθελε ο Ολυμπιακός, πάει στην Κίνα με τρελά λεφτά!

Πρεμιερλιγκάτος στράικερ που έπαιξε δυνατά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με τις... ευλογίες μάλιστα του Μάρκο Σίλβα, ετοιμάζεται να γίνει επιθετικό δίδυμο με τον Κάρλος Τέβες των 720.000€ την... εβδομάδα!

Watford's Stefano Okaka Chuka, left, competes for the ball with Tottenham's Dele Alli during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Watford at White Hart Lane in London, Saturday April 8, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Stefano Okaka dele ali AP

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις με την αγορά της Αγγλίας, αφού πουλάει και αγοράζει παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι, μετά τον Ιντέγε Μπράουν, οι ερυθρόλευκοι έψαξαν την περίπτωση ενός ακόμα επιθετικού από το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Ο λόγος για τον Στέφανο Οκάκα της Γουότφορντ. Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι "κόκκινοι" ρώτησαν για τον δανεισμό του 27χρονου στράικερ, προσπαθώντας μάλιστα να εκμεταλλευτούν την παρουσία του Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

Τελικά ο Οκάκα όχι μόνο δεν έρχεται στην Ελλάδα, αλλά ετοιμάζεται να υπογράψει... χρυσό συμβόλαιο με ομάδα της Κίνας! Όπως αναφέρουν στην Βρετανία, ο Γκουστάβο Πογέτ έχει απογοητευτεί από τον... υπέρβαρο Κάρλος Τέβες και ζήτησε να του βρουν... ταίρι.

Κάπως έτσι προέκυψε ο Ιταλός επιθετικός, για τον οποίο η Shanghai Shenhua θα προσφέρει περίπου 12.000.000€ ( είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο το 2016 με την Γουότφορντ).

Όπως καταλαβαίνετε μόνο με... θαύμα θα δούμε τον Οκάκα στα ερυθρόλευκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK