Τον πήγε στην αγκαλιά του Στραματσόνι η... γυναίκα του!

Ο Ζονατάν Μπιαμπιανί αποκάλυψε πως ο λόγος που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Σπάρτα Πράγας του Αντρέα Στραματσόνι ήταν η... σύντροφός του!

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στην Ιταλια όπου φόρεσε τις φανέλες αρκετών ομάδων, ο Ζονατάν Μπιαμπιανί αποφάσισε να αφήσει τη γειτονική μας χώρα και να δοκιμάσει κάτι νέο, κάτι διαφορετικό και ταυτόχρονα άγνωστο για αυτό.

Αυτό το νέο ήταν η Σπάρτα Πράγας που τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ για τη νέα σεζόν, με την Ιταλία να μην την εγκαταλείπει πάντως 100% ο 29χρονος Γάλλος φορ.

Και αυτό γιατί στην τεχνική ηγεσία των Τσέχων βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό ο Ιταλός, πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, με τον Μπιαμπιανί να ομολογεί πως το πρόσωπο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να μετακομίσει στην Πράγα ήταν η γυναίκα του.

 

"Η μεταγραφή μου; Συζήτησα για αυτό το θέμα με τη σύζυγό μου. Είναι ένα άτομο που αγαπάει τα καινούρια πράγματα, ανυπομονούσαμε και οι δύο να γνωρίσουμε την Πράγα.

Είναι μία πόλη που μου αρέσει", τόνισε ο Μπιαμπιανί, ο οποίος κατέθεσε τη γνώμη του και για τον Στραματσόνι (τον είχε προπονητή και στην Ίντερ), λέγοντας:

"Είναι ένα ήρεμο άτομο αλλά εάν είναι απαραίτητο μπορεί να υψώσει τη φωνή και είναι σε θέση να κάνει τους άλλους να σεβαστούν τα πιστεύω του".

Photo Credits: AP Photo/Marco Vasini, Andrew Medichini