"Τρελά" λεφτά ο Μπλάτερ

Τα...κιτάπια της FIFA άνοιξαν και το φως της δημοσιότητας ήρθαν τα μεγάλα ποσά που εισέπρατταν μέχρι πρότινος οι ισχυροί παράγοντές της.

Μισθό...Μίδα απολάμβανε στη FIFA ο πρώην πρόεδρός της (και κατηγορούμενος για διαφθορά) Σεπ Μπλάτερ.

Οπως αποκάλυψε την Πέμπτη η ίδια η Παγκόσμια Ομοσπονδία (οφείλει να το κάνει σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς) ο Ελβετός παράγοντας πρόσθετε κάθε χρόνο στον τραπεζικό του λογαριασμό 3εκ δολάρια χωρίς τα μπόνους!

Επίσης, η FIFA ανακοίνωσε ότι κατά το 2015, έτος κατά το οποίο συνταράχθηκε από σκάνδαλα και έχασε πολλούς χορηγούς) υπέστη οικονομικές απώλειες ύψους 122 εκ. δολαρίων.

Περίπου 1,5εκ δολάρια το χρόνο τέλος εισέπραττε το δεξί χέρι του Μπλάτερ, ο πρώην γενικός γραμματέας της FIFA Ζερόμ Βακλ ο οποίος επίσης καθαιρέθηκε από τη θέση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Προσέφυγε στο CAS o Mπλάτερ

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα