"Τρελοκομείο" του Ολυμπιακού με... χρυσάφι στην Ινδονησία

Λατίνος παικταράς που ήρθε στον Ολυμπιακό και έκρυβε το τόπι αποχώρησε ως... τρελοκομείο, εξαφανίστηκε ποδοσφαιρικά και... ξαναεμφανίστηκε στην Ινδονησία, υπογράφοντας "χρυσό" συμβόλαιο! Διαβάστε ποιος είναι (VIDEO).

"Τρελοκομείο" του Ολυμπιακού με... χρυσάφι στην Ινδονησία
olympiakos omadiki ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως συμβαίνει σε κάθε καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ορισμένοι ποδοσφαιριστές για διάφορους λόγους μένουν στο... ράφι. Έτσι, η FIFA δίνει μία δεύτερη ευκαιρία, με περιθώριο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου για να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Τον Σεπτέμβριο του 2012, λοιπόν, ο Ολυμπιακός εξέτασε σοβαρά την περίπτωση του Χουάν Πάμπλο Πίνο. Ο Κολομβιανός επιθετικός είχε υπογράψει στην αρχή του καλοκαιριού στην Μερσίν από την Τουρκία, αλλά λίγα... φιλικά μετά αποχώρησε. Ποιος ήταν ο λόγος; Τον έμαθαν από πρώτο χέρι στον Πειραιά λίγους μήνες αργότερα.

ΑΜΠΕΛΑΛΕ... Ο ΠΙΝΟ

Οι πρώτες επαφές μεταξύ παίκτη και Ολυμπιακού έγιναν το καλοκαιράκι, όταν κυκλοφορούσε ελεύθερος, αλλά οι... βέρες μπήκαν τον Γενάρη. Μάλιστα ο Κολομβιανός άσος υπέγραψε συμβόλαιο την ίδια περίοδο που ο Λεονάρντο Ζαρντίμ απομακρύνθηκε από την ομάδα!!

Στα πρώτα του παιχνίδια η αλήθεια είναι πως ο Πίνο "μάγεψε" του φίλους του Ολυμπιακού, αφού σε τρία παιχνίδια είχε τρεις ασίστ! Η συνέχεια, ωστόσο, ήταν... εφιαλτική. Ο μύθος εκείνης της εποχής αναφέρει πως ο, τότε, 26άχρονος βιρτουόζος της μπάλας όχι μόνον έχανε προπονήσεις της ομάδας, αλλά οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων τον έψαχναν και δεν τον έβρισκαν!

Λίγες ημέρες αργότερα έδινε σημάδια ζωής και επέστρεφε σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Εκτός από το επαγγελματικό κομμάτι, ο Πίνο είχε και κάποια... παράξενα συνήθεια που δεν άρεσαν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον έκοψαν αμέσως.

Τελικά το καλοκαίρι του 2013 δόθηκε δανεικός στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, αλλά ούτε εκεί στέριωσε, αφού ήταν... τσακωμένος με την προπόνηση. Ακολούθησαν Μπαστιά, Ουνιβερσιτάριο και τώρα... Αρέμα!

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΙΕΝ!

Τι εστί Αρέμα; Σύλλογος από την μακρινή Ινδονησία, ο οποίος επέλεξε να του δώσει το μοναδικό συμβόλαιο "ακριβού παίκτη", το οποίο υπολογίζεται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Θυμίζουμε πως στο ίδιο πρωτάθλημα αγωνίζεται και ο Μάικλ Εσιέν, που δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου τον Παναθηναϊκό.

Με την Αρέμα ο Πίνο έχει αγωνιστεί ελάχιστα και μάλιστα πρόσφατα ο προπονητής του εξέφρασε τον προβληματισμό του, για το γεγονός πως είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση. Κάτι μας λέει πως οι μέρες του είναι... μετρημένες. Όπως και τα λεφτά του, βεβαίως-βεβαίως.

News 24/7

24MEDIA NETWORK