Ο Μπεργκ ετοιμάζεται γι' αυτό που δεν έκανε τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό

Έντεκα ολόκληρα χρόνια κάνει υπομονή ο Μάρκους Μπεργκ, τα τέσσερα εκ των οποίων φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Οι... κόποι του αναμένεται να ανταμειφθούν στα... Εμιράτα, πετυχαίνοντας κάτι που έχει να συμβεί από όταν ήταν... νεαρός (VIDEO).

Ο Μπεργκ ετοιμάζεται γι' αυτό που δεν έκανε τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό
berg

Το 2005 και μετά από δυο χρόνια στις ακαδημίες της Γκέτεμποργκ, ο Μάρκους Μπεργκ πήρε... προαγωγή στην πρώτη ομάδα έχοντας για στήριγμα τον μεγάλο του αδερφό, ο οποίος ήταν ήδη βασικό μέλος.

Ο Μάρκους ξεχώρισε με το καλημέρα και σε ηλικία 20 ετών ήταν το βαρύ πυροβολικό των "Blavitt", οδηγώντας τους το 2007 στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ίδιος μέτρησε εκείνη την περίοδο 26 συμμετοχές με 19 γκολ, μία απόδοση που έφερε και μεταγραφή στην Χρόνινγκεν τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς.

Τα υπόλοιπα γνωστά. Μέχρι το 2009 ήταν... κανόνι, όμως η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα όταν πήγε στο Αμβούργο και... αναστήθηκε στον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς, με τους "πράσινους" ο Μάρκους Μπεργκ κατέκτησε μόλις έναν τίτλο (κύπελλο Ελλάδας), τον δεύτερο συνολικά στην καριέρα του!

Αυτό αναμένεται να αλλάξει στα τέλη Απριλίου, αφού η Αλ Αΐν τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της περιόδου στα ΗΑΕ, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας τέσσερις πόντους μπροστά από τη δεύτερη Αλ Γουάντα.

Ο Μπεργκ, που μετρά 18 συμμετοχές και 15 γκολ, έχει βοηθήσει τα μέγιστα στο να έρθει αυτή η επιτυχία και αναμένεται να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια!

Δείτε το γκολ που πέτυχε το Σάββατο κόντρα στην Αλ Τζαζίρα στη νίκη με 3-2 για την Αλ Αΐν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK