Αποσύρθηκε ο Αρμπελόα

Ο Άλβαρο Αρμπελόα ανακοίνωσε το τέλος της πλούσιας καριέρας του μέσω συνέντευξης. Κύμα μηνυμάτων αγάπης και σεβασμού από οπαδούς, πρώην ομάδες και συμπαίκτες.

Αποσύρθηκε ο Αρμπελόα

Μια καριέρα γεμάτη τίτλους έφτασε στο τέλος της. Ο Άλβαρο Αρμπελόα, δίνοντας συνέντευξη στην "Marca" είπε το οριστικό "αντίο" στην ενεργό δράση:

"Ήρθε η ώρα να πως το αντίο. Σωματικά μπορούσα να συνεχίσω να αγωνίζομαι". Για τη μεγάλη του αγάπη τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρώην πια μπακ τόνισε: "Η Ρεάλ είναι ο σύλλογος της ζωής μου. Δεν θα πάρω ποτέ τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά, αλλά θα είμαι πάντοτε διαθέσιμος για εκείνη".

Το τελευταίο διάστημα γράφτηκαν πολλά για το μέλλον της καριέρας του διεθνούς μπακ, αλλά τελικά οδηγήθηκε στην απόφαση να αποσυρθεί αφού δεν βρήκε ομάδα στο MLS και την Κίνας.

Ο Αρμπελόα έχει σπουδαίες διακρίσεις στην ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς μετράει με την Ισπανία, δύο πανευρωπαϊκά και ένα παγκόσμιο, ενώ με τη Ρεάλ έχει κατακτήσει δύο Champions League, ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα, ένα διηπειρωτικό και ένα Super Cup Ευρώπης.

Τον Ισπανό ποδοσφαιριστή αποχαιρέτισε φυσικά η Ρέαλ Μαδρίτης και πολλοί συμπαίκτες του από τις ομάδες που αγωνίστηκε. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αρμπελόα έχει περάσει από Ρεάλ, Ντεμπορτίβο, Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ. Στην αρχή της καριέρας του πέρασε και από τις ακαδημίες της Σαραγόσα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK