Σε νέο κυκεώνα είναι έτοιμος να μπει ο Λιονέλ Μέσι, με ισπανικό δημοσιεύμα να αναφέρει πως οι ισπανικές αρχές τον κατηγορούν τώρα για απόκρυψη 10 εκ.ευρώ μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματός του!

Ο Λιονέλ Μέσι μετράει αντίστροφα για τον γάμο της χρονιάς με την αγαπημένη του Αντονέλα Ροκούτσο και έχει φροντίσει οι καλεσμένοι να περάσουν υπέροχα. Με ένα ΓΙΓΑΝΤΙΟ μενού!

Η Μπαρτσελόνα έχει κινήσει... γη και ουρανό για να κάνει δώρο στον Ερνέστο Βαλβέρδε τον Βεράτι όμως αν δεν "ελευθερωθεί" από την Παρί έχει έτοιμη εναλλακτική λύση από το πάνω ράφι!

Μετά από εισήγηση του Πεπ Γκουαρδιόλα η Μάντσεστερ Σίτι "χρυσώνει" ένα μεγάλο ταλέντο που αποκαλείται "νέος Πικέ" και τον παίρνει από τα χέρια πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού!

Υπάρχουν κοινά ανάμεσα στη Gillette και την Μπαρτσελόνα; Κι όμως υπάρχουν! Και οι δύο αντιπροσωπεύουν το "απόλυτο" σε θέματα ακρίβειας – η μία σε θέματα ανδρικής περιποίησης και η άλλη στο γήπεδο, εκφράζοντας την επιτομή του εξαιρετικού στο ξύρισμα και στο ποδόσφαιρο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεναγήθηκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα, ως πρώτος προπονητής, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μπαρτομέου, να τον υποδέχεται μέσα σε... χαμόγελα και αγκαλιές (VIDEO).

Ο Λιόνελ Μέσι βρίσκεται στην εξωτική Ιμπίθα για να απολαύσει διακοπές με την οικογένειά του και μία φωτογραφία του κάνει ήδη το γύρο του κόσμου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε το λόγο!