Αγνώριστος ο Ρομάριο μετά από εγχείρηση που έκανε

Δεκαπέντε κιλά μέσα σε πενήντα μέρες έχασε ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος επιθετικός Ρομάριο, στην προσπάθεια που κάνει να μειώσει το ζάχαρο του λόγω του διαβήτη, ενώ υποβλήθηκε σε μία πειραματική εγχείρηση που ήθελε ειδική άδεια (VIDEO).

Αγνώριστος ο Ρομάριο μετά από εγχείρηση που έκανε
romario

Οι τελευταίες εμφανίσεις του Ρομάριο ανησύχησαν τους φαν του παγκοσμίως, αφού παρουσιάστηκε αρκετά αδυνατισμένος και εξαντλημένος. Αμέσως άρχισαν να γράφονται και να λέγονται διάφορες ανακρίβειες, με τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο να παίρνει θέση για να σβήσει τη... φωτιά.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε σε τηλεοπτική εμφάνιση, το ζάχαρο του άρχισε να ξεφεύγει από το φυσιολογικό και λόγω του ότι πάσχει από διαβήτη, μπήκε σε κίνδυνο η ζωή του.

Έτσι, αποφάσισε να υποβληθεί σε μία επέμβαση με σκοπό να μικρύνει το στομάχι του ( το γνωστό "δαχτυλίδι") και να περιορίσει το φαγητό. Βέβαια η συγκεκριμένη εγχείρηση διαφέρει από την κλασική μέθοδο ( είναι σε πειραματικό στάδιο) και γι αυτό το λόγο χρειάστηκε ειδική άδεια!

"Είμαι 50 ετών και αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ. Έχασα πολλά κιλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα γιατί δεν μπορούσα να ελέγξω την ασθένεια μου", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Δοκίμασα πολλές μεθόδους πριν πάρω αυτή την απόφαση, αλλά όλες απέτυχαν. Πρέπει να κάνω ενέσεις ινσουλίνης γιατί μου αρέσουν πολύ τα γλυκά και ειδικότερα οι λεμονόπιτες".

Όσον αφορά τη μέθοδο που ακολούθησε, είπε: "Γνωρίζω τα πάντα και πήρα την απόφαση μου μετά από αρκετή σκέψη. Κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά, εγώ σκέφτομαι αλλιώς. Σήμερα είμαι υγιής, μετά τις εγχειρήσεις που έκανα και δεν φοβάμαι πλέον. Με βλέπω απλά ως αδύνατο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK