Ανατριχιαστική η ουλή στο πόδι του Ριβάλντο

Έχοντας πλέον κρεμάσει τα παπούτσια του στα 43 του χρόνια, ο Ριβάλντο πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να γλιτώσει από τους πόνους στο δεξί πόδι του.

Μετά από 24χρόνια λαμπρής καριέρας στα γήπεδα, ο Ριβάλντο αποφάσισε το καλοκαίρι να κρεμάσει τα παπούτσια του και μάλλον είχε λόγο.

Μπορεί στα 43 του να μην αντιμετωπίζει προβλήματα φυσικής κατάστασης, ωστόσο οι πόνοι στο αριστερό πόδι του ήταν ανυπόφοροι, με αποτέλεσμα ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Αφού η επέμβαση ολοκληρώθηκε και όλα πήγαν καλά, ο Ριβάλντο ευχαρίστησε μέσω instagram τους θαυμαστές του για τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση, ποστάροντας μια φωτογραφία από την ουλή στο πόδι του.

Ιδού:

 

Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα