"Ανοιχτό" το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Ριβάλντο

Παρότι οι πληροφορίες τον ήθελαν να σταματάει το ποδόσφαιρο λόγω προβλημάτων στα γόνατα, εντούτοις ο Ριβάλντο, με ανάρτηση του στο Instagram, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς αποκάλυψε πως έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

"Ανοιχτό" το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Ριβάλντο

Με γραπτή του δήλωση στο Ιnstagram, ο Ριβάλντο αποκάλυψε πως θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία για τα ταλαιπωρημένα γόνατά του, κι αν όλα κυλήσουν ομαλά μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται, καθώς έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

"Σήμερα ήταν η τελευταία μου προπόνηση με την Μότζι Μίριμ και αύριο θα αγωνιστώ για τελευταία φορά με την ομάδα που είναι κομμάτι της ιστορίας μου. Στη συνέχεια θα πάρω το χρόνο μου για να ακολουθήσω θεραπεία για τα γόνατα μου. Μίλησα με ειδικούς γιατρούς και με συμβούλεψαν να μην αγωνίζομαι με ενέσεις γιατί μπορεί να πάθω μεγαλύτερη ζημιά.

Την επόμενη εβδομάδα ο γιατρός της Κορίνθιανς, Joaquim Grava, θα με εξετάσει. Αν και 43 ετών έχω προτάσεις από συλλόγους και αυτό μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω τις θεραπείες στα γόνατα μου".

Δείτε τη PHOTO:

 

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ