Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που έφυγε με μεταγραφή από την Τσαπεκοένσε

Μετά την τραγωδία στο Μεντεγίν όλοι οι βραζιλιάνικοι σύλλογοι τόνισαν πως θα βοηθήσουν την Τσαπεκοένσε δίνοντάς της παίκτες. Ο Ιοράν Κουέ Νταλμόρο όμως κάνει αντίθετο δρομολόγιο!

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που έφυγε με μεταγραφή από την Τσαπεκοένσε

Το τρομερό δυστύχημα στο Μεντεγίν στα τέλη Νοεμβρίου ξεκλήρισε ουσιαστικά την ποδοσφαιρική ομάδα της Τσαπεκοένσε (σκοτώθηκαν οι περισσότεροι παίκτες της καθώς επίσης το τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης) και όλοι πλέον περιμένουν να δουν αν θα καταφέρει αυτή η ομάδα να σταθεί κάποια στιγμή στα πόδια της και να αναγεννηθεί μέσα από τα συντρίμμια και τα αποκαΐδια της μοιραίας πτήσης.

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που έφυγε με μεταγραφή από την Τσαπεκοένσε

Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν μάλιστα στο γεγονός πως θα έχει συμπαράσταση από τους άλλους βραζιλιάνικους συλλόγους αφού όλοι τους έκαναν γνωστό τις επόμενες ημέρες του δυστυχήματος πως θα βοηθήσουν την ομάδα από την Σάντα Καταρίνα, παραχωρώντας της -με τη μορφή δανεισμού- ποδοσφαιριστές.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που πραγματοποίησε πριν λίγες ώρες ένα δρομολόγιο που ελάχιστοι το περίμεναν. Αναφερόμαστε στον Ιοράν Κουέ Νταλμόρο, με τον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο να αφήνει την Τσαπεκοένσε μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας και 83 συμμετοχές σε αυτήν και να μετακομίζει στην Παλμέιρας, η οποία ανακοίνωσε επίσημα πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του μέχρι το 2020.

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που έφυγε με μεταγραφή από την Τσαπεκοένσε

Και επειδή πολλοί ήταν εκείνοι που ένιωσαν άσχημα με αυτήν την είδηση, ακούγοντας δηλαδή πως λίγο καιρό μετά το τραγικό δυστύχημα υπήρχε παίκτης που εγκατέλειψε την Τσαπεκοένσε, ο ίδιος ο Ιοράν έσπευσε να ξεκαθαρίσει -μέσω μακροσκελούς ανοιχτής επιστολής προς τους οπαδούς της Τσαπεκοένσε- ότι το deal μεταξύ των δύο συλλόγων για τη μεταγραφή του είχε κλείσει πριν χτυπήσει την πόρτα της "Τσάπε" ο εφιάλτης.

"Οι διαπραγματεύσεις είχαν λάβει χώρα πολύ καιρό πριν και έγιναν με τρόπο καθαρό και ηθικό, ενώ συμμετείχαν σε αυτές ο μάνατζέρ μου, η Παλμέιρας και ο πρόεδρος της Τσαπεκοένσε που δυστυχώς μας άφησε", αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο παίκτης, ο οποίος έτυχε να είναι επιβάτης της μοιραίας πτήσης για Κολομβία αφού εκείνες τις ημέρες αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που έφυγε με μεταγραφή από την Τσαπεκοένσε

Αποκάλυψε μάλιστα πως το συμβόλαιό του με την Τσαπεκοένσε έληγε και προκειμένου να τον χάσει χωρίς να βάλει χρήματα στα ταμεία της η ομάδα του είχε συναινέσει στη μεταγραφή, με την Παλμέιρας να δέχεται μάλιστα να καταβάλλει τώρα ένα μεγαλύτερο ποσό για την ενίσχυση του συλλόγου. "Ελπίζω ότι με κάποιο τρόπο η μεταγραφή μου θα βοηθήσει την ομάδα της πόλης μου...", έγραψε στην επιστολή του μεταξύ άλλων ο πρώην πλέον άσος της Τσαπεκοένσε.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΣ ΤΗΣ ΤΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ελλιπής η εκπαίδευση του πιλότου της μοιραίας πτήσης
O ήρωας της Τσαπεκοένσε έκανε συγκλονιστική αποκάλυψη στην πρώτη του συνέντευξη
Ο επιζήσας της Τσαπεκοένσε βγήκε από το νοσοκομείο και συγκίνησε
Το βουνό της τραγωδίας αλλάζει όνομα για την Τσαπεκοένσε!
Συγκλονιστικό: Η επανένωση επιζήσαντα της Τσαπεκοένσε με τον γιο του

News 24/7

24MEDIA NETWORK