Τελικά ο Ζε Ρομπέρτο μπορεί να έρθει στην Ελλάδα!

Τι κι αν έχει κλείσει τα 43 του χρόνια; Ο Ζε Ρομπέρτο, μετά από πολλά πρωτοσέλιδα και φήμες... κόκκινου χρώματος, μπορεί να έρθει τελικά στην Ελλάδα αλλά σε ρόλο... έκπληξη. Διαβάστε τι δήλωσε!

In this May 24, 2017 photo, Ze Roberto of Brazil's Palmeiras plays the ball during a Copa Libertadores soccer match, in Sao Paulo, Brazil. The former Brazil, Bayern Munich and Real Madrid defender has announced his retirement at age 43. He currently plays for Sao Paulo-based club Palmeiras. (AP Photo/Andre Penner)
ze roberto AP IMAGES

Στα τέλη Νοεμβρίου ο Ζε Ρομπέρτο ανακοίνωσε πως κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, μπορούσε άνετα να αγωνιστεί για ένα ή δυο ακόμα χρόνια. Εξάλλου ήταν βασικός στο αριστερό άκρο της Παλμέιρας και μάλιστα πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016!

Επειδή ως παίκτης ήταν... μηχανή ( γυμνασμένος, 100% επαγγελματίας και συγκεντρωμένος) ήδη ξεκίνησε τα πλάνα για το επόμενη βήμα. Ποιο θα είναι αυτό; Του προπονητή. Όπως δήλωσε στην πατρίδα του, θα μεταβεί στην Γερμανία με σκοπό να σπουδάσει και να παρακολουθήσει από κοντά τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη.

Όταν θα είναι έτοιμος, η πόρτα της Παλμέιρας θα ανοίξει διάπλατα για εκείνον, ενώ επειδή στη ζωή δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα. Έτσι, δεν αποκλείεται να τον δούμε κάποια στιγμή στην Ελλάδα.

Ως παίκτης όχι, παρά τα πάμπολλα πρωτοσέλιδα που τον έντυναν στα ερυθρόλευκα, οπότε ίσως συμβεί για... προπονητής!

AP Photo/Andre Penner

News 24/7

24MEDIA NETWORK