"Πλανητάρχες" Φερναντίνιο, Κοουτίνιο, Φιρμίνο και Γουίλιαν

Ούτε ο Μπαράκ Ομπάμα να ήταν! Φερναντίνιο, Κοουτίνιο, Φιρμίνο και Γουίλιαν ταξίδεψαν με ιδιωτικό τζετ από την Βραζιλία στην Αγγλία, έτσι ώστε να είναι... ξεκούραστοι για τα παιχνίδια της Premier League. Το κόστος ήταν τόσο μεγάλο που μοιράστηκε δια του τρία (Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι)!

"Πλανητάρχες" Φερναντίνιο, Κοουτίνιο, Φιρμίνο και Γουίλιαν

Όχι πως θα είχε πρόβλημα κάποια από τις τρεις ομάδες να πληρώσει τα έξοδα του ταξιδιού, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν θα μπορούσαν να ναυλωθούν τρία διαφορετικά τζετ για τον ίδιο προορισμό.

Έτσι τα έβαλαν κάτω, πλήρωσαν από 30.000 λίρες ( 35.000€) ο κάθε σύλλογος και οι Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Φελίπε Κοουτίνιο (Λίβερπουλ), Ρομπέρτο Φιρμίνο (Λίβερπουλ) και Γουίλιαν (Τσέλσι) επέστρεψαν στην Αγγλία με τιμές... αρχηγού κράτους!

Το ιδιωτικό τζετ που νοίκιασαν οι τρεις ομάδες έχει φυσικά όλες τις ανέσεις για ένα χαλαρό ταξίδι που δεν θα επιβαρύνει τους τέσσερις αθλητές. Εστιατόριο, κρεβάτια, μαλακοί καναπέδες, μεγάλες οθόνες για προβολή ταινιών, μπάνιο με ντουζιέρα, ακόμα και μίνι χώρο με όργανα γυμναστικής διαθέτει έτσι ώστε να μην τους λείψει τίποτα.

Όλα αυτά γιατί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τριών ομάδων είναι μεγάλες και τα παιχνίδια κοντά-κοντά, οπότε δεν ήθελαν οι ποδοσφαιριστές τους να χάσουν πολύτιμο χρόνο. Λεφτά υπάρχουν εξάλλου στην Premier League.

Δείτε εικόνες από το εσωτερικό του τζετ:

"Πλανητάρχες" Φερναντίνιο, Κοουτίνιο, Φιρμίνο και Γουίλιαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK