Επαναπατρίστηκε ο Ζουάν

Μετά από μία δεκαετία στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ο Ζουάν επιστρέφει στη Βραζιλία για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ.

Η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε μπορεί να μην έχει εκδώσει ακόμη ανακοίνωση, ωστόσο την είδηση αποκάλυψε ο πατέρας του 33χρονου αμυντικού.

Ερωτηθείς, μάλιστα, για το γεγονός ότι δεν θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας που ανδρώθηκε (Φλαμένγκο), ο Ζουάν απάντησε ότι η Ιντερνασιονάλ εκδήλωσε άμεσα την επιθυμία να τον εντάξει στο δυναμικό της, εν αντιθέσει με την "μενγκάο".

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες η Ιντερνασιονάλ απέκτησε και τον Ντιέγκο Φορλάν, κάτι που σημαίνει ότι οι οπαδοί της θα έχουν πολλές προσδοκίες από την ομάδα τους, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Ζουάν αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στη Λεβερκούζεν (2002-2007) και για άλλα τόσα στη Ρόμα (2007-2012). Εξάλλου, πραγματοποίησε 82 συμμετοχές με την εθνική Βραζιλίας από το 2001 μέχρι το 2010.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα

loading...