Επιστρέφει Βραζιλία ο Ροναλντίνιο

Δύο 24ωρα μετά από την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του με την μεξικάνικη Κερετάρο, ο Ροναλντίνιο έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός θα είναι όπως όλα δείχνουν η Βάσκο ντα Γκάμα.

Επιστρέφει Βραζιλία ο Ροναλντίνιο

Στα 35 του χρόνια δεν δυσκολεύεται να βρει ομάδα. Ο λόγος για τον Ροναλντίνιο, ο οποίος αποτέλεσε το Σάββατο (20/6) παρελθόν από την Κερετάρο και ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά στην πατρίδα του. Αυτή τη φορά όχι για λογαριασμό της Φλαμένγκο ή της Ατλέτικο Μινέιρο αλλά για χάρη της Βάσκο ντα Γκάμα.

Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ιστορικού βραζιλιάνικου συλλόγου, Εούρικο Μιράντα, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος για την μεταγραφή. "Φέρνουμε ενισχύσεις για να κάνουμε τη Βάσκο πιο πλήρη. Ετοιμάζουμε ένα deal που έχει προχωρήσει και θα έλεγα ότι το θέμα Ροναλντίνιο έχει κατά 90% τελειώσει", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ