Παρουσιάστηκε ο Ροναλντίνιο από τη Φλουμινένσε

Το Βραζιλιάνο σούπερ σταρ Ροναλντίνιο παρουσίασε με κάθε επισημότητα η Φλουμινένσε. Το αγαπημένο του "10" θα φοράει ο 35χρονος "Ρόνι" στη νέα του ομάδα. Δείτε φωτογραφίες.

Παρουσιάστηκε ο Ροναλντίνιο από τη Φλουμινένσε

Η Φλουμινένσε θα είναι το "σπίτι" του Ροναλντίνιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο 35χρονος Βραζιλιάνος βρέθηκε μια "ανάσα" από τη μεταγραφή του στην τουρκική Αντάλιασπορ, όμως την τελευταία στιγμή αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να μην μπει στο αεροπλάνο για τη γειτονική μας χώρα.

Όπως δήλωσε μάλιστα, ο λόγος της απόφασής του είναι δεν έχει να κάνει με τα οικονομικά. Η Φλουμινένσε λοιπόν παρουσίασε με κάθε επισημότητα τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ το βράδυ του Σαββάτου (11/7), με τον ίδιο να δηλώνει: "Αισθάνομαι πως γυρίζω σπίτι. Ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείξατε. Είναι τιμή μου να είμαι μέρος αυτής της ομάδας".

Ο Ροναλντίνιο θα φοράει τη νέα αγωνιστική περίοδο τη φανέλα με το αγαπημένο του "10". Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη "Globo", ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Φλουμινένσε που θα του αποφέρει περίπου 225.000 ευρώ το μήνα και ένα ποσοστό από τις πωλήσεις εμφανίσεων.

Η απόφαση της βραζιλιάνικης ομάδας να κινηθεί για την απόκτηση του Ροναλντίνιο σχετίζεται, όπως είναι φυσικό, με το marketing, αφού ακόμα και στα 35 του ο παίκτης δεν παύει να αποτελεί μεγάλο brand name στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Απώτερος σκοπό της "Φλου" από τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι να συγκεντρώσει ένα ποσό που θα της επιτρέψει να επιταχύνει τις διαδικασίες για την κατασκευή ενός νέου προπονητικού κέντρου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK