Η Βραζιλία σνόμπαρε τον Γκουαρδιόλα

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Ντάνι Άλβες σε συνέντευξη που παραχώρησε σε βραζιλιάνικη τηλεοπτική εκπομπή, δηλώνοντας πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιθυμούσε να αναλάβει τη "σελεσάο" πριν από το Μουντιάλ του 2014, αλλά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας δεν τον ήθελε.

Η Βραζιλία σνόμπαρε τον Γκουαρδιόλα

Το όνομα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε συνδεθεί με την εθνική Βραζιλίας τον Νοέμβριο του 2012 μετά την απομάκρυνση του Μάνο Μενέσες, ωστόσο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας είχε προτιμήσει τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Όπως αποκάλυψε ο Ντάνι Άλβες σε τηλεοπτικό σόου της Βραζιλίας, το όνομα του Ισπανού τεχνικού ήρθε ξανά στο προσκήνιο για τη "σελεσάο" πριν από το Μουντιάλ του 2014, ωστόσο η ομοσπονδία δεν τον ήθελε.

"Πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Πεπ ήθελε να κοουτσάρει τη Βραζιλία, αλλά δεν ήταν πρόθυμοι (να τον δεχτούν).

Ο Πεπ είπε ότι ήθελε να μας κάνει τους καλύτερους στον κόσμο και πως είχε σχεδιασμένη στρατηγική... Αλλά δεν τον ήθελαν.

Είπαν ότι δεν ήξεραν αν οι Βραζιλιάνοι θα τον δεχθούν. Εάν δεν δέχεσαι τον καλύτερο στον κόσμο, κάποιον που θα μας κάνει καλύτερους, δεν νοιάζεσαι για την "σελεσάο". Ο Πεπ είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Είναι ένας άνθρωπος που έφερε την επανάσταση στο ποδόσφαιρο.

Είχαμε την ευκαιρία να τον πάρουμε χωρίς να ξοδέψουμε πολλά λεφτά. Πρόθεσή του ήταν να παίρνει χρήματα μόνο εάν φέρνει και αποτελέσματα. Πως μπορείς να αφήσεις μια ευκαιρία σαν κι αυτή;" ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Άλβες στο τηλεοπτικό σόου "Bola de Vez".

News 24/7

24MEDIA NETWORK