Ο Πελέ ζητάει αποζημίωση-μαμούθ από "κολοσσό" ηλεκτρονικών ειδών

O θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Πελέ κατέθεσε μήνυση κατά γνωστής εταιρείας ηλεκτρικών ειδών, ζητώντας αποζημίωση ύψους 30.000.000 δολαρίων, ισχυριζόμενος πως χρησιμοποιήθηκε σε διαφήμισή της ένας σωσίας του.

Ο Πελέ ζητάει αποζημίωση-μαμούθ από "κολοσσό" ηλεκτρονικών ειδών

Ακριβά φαίνεται πως θα πληρώσουν οι υπεύθυνοι της Samsung την απόφαση να χρησιμοποιήσουν φωτογραφία του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Πελέ σε μία πρόσφατη διαφήμισή τους.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο παλαίμαχος, η Samsung εμφανίζει σε διαφήμιση τηλεόρασης έναν άντρα που του "μοιάζει ιδιαίτερα". Σε μια μικρότερη εικόνα εμφανίζεται και ένας λευκός ποδοσφαιριστής, που κάνει "ανάποδο ψαλίδι" - μια κίνηση σήμα κατατεθέν του ποδοσφαιριστή.

Η εν λόγω διαφήμιση εμφανίστηκε στην εφημερίδα New York Times πριν από λίγο καιρό. Στην αγωγή του, ο Πελέ ισχυρίζεται ότι η διαφήμιση αυτή θα μπερδέψει τους καταναλωτές και να βλάψει την αξία των διαφημιστικών δικαιωμάτων του. Γι' αυτό το λόγο ζητά αποζημίωση ύψους 30.000.000 δολαρίων, ήτοι 26.500.000 ευρώ!

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ