"Καίγεται" για αμυντικό η Ιντερνασιονάλ

Η Ιντερνασιονάλ προβληματίζει στην άμυνα, ο προπονητής πιέζει για ενίσχυση με σκοπό την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία και το όνομα του Ροντρίγκο Μολέδο πρωταγωνιστεί εκ νέου σε δημοσιεύματα.

"Καίγεται" για αμυντικό η Ιντερνασιονάλ

Μόλις τρεις νίκες στις επτά πρώτες αγωνιστικές μετράει η Ιντερνασιονάλ και παραμένει εκτός... τετράδας ανόδου. Το γεγονός αυτό έχει προβληματίσει αρκετά τους φίλους της ομάδας, ενώ πλέον υπάρχει έντονη πίεση προς τον πρόεδρο του συλλόγου, Ρομπέρτο Μέλο, για ενίσχυση, κυρίως, στην αμυντική γραμμή.

Οι "κόκκινοι" έχουν δεχθεί επτά τέρματα μέχρι στιγμής. Κάτι που δεν αρέσει στον προπονητή Γκούτο Φερέιρα, που ζήτησε μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας, με ποδοσφαιριστή που θα διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ.

Κάπως έτσι το όνομα του Ροντρίγκο Μολέδο έχει επανέλθει στο προσκήνιο, με τους Βραζιλιάνος να επιμένουν πως η Ιντερνασιονάλ είναι πιθανό να επανέλθει με νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές, οι "πράσινοι" δεν συζητούν με ποσά κάτω από τα 2.000.000€, οπότε αναγκαστικά οι βραζιλιάνοι πρέπει να... ανέβουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK