Παππούς στα... 44 ο Ρομπέρτο Κάρλος!

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο Ρομπέρτο Κάρλος, αφού μετά την επιστροφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, έγινε... παππούς μόλις στα 44 του χρόνια (φωτογραφία).

Former Brazil national soccer team player Roberto Carlos holds a ball as he attends a group photo session pitchside as a guest of FIFA Presidential Candidate Gianni Infantino after unveiling his 90 day plan that he will implement if he is elected FIFA President, at Wembley Stadium in London, Monday, Feb. 1, 2016. (AP Photo/Matt Dunham)
roberto carlos AP

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, η AS αποκάλυψε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έφτιαξε μία ομάδα παλαιμάχων που θα έχει ως στόχο να δουλέψει με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας.

Ουσιαστικά πρόκειται για την ελίτ των πιτσιρικάδων που έχουν ταλέντο να γίνουν οι επόμενοι αστέρες της "βασίλισσας". Τι καλύτερο λοιπόν γι' αυτούς από το να προπονούνται και να δέχονται συμβουλές από τους Ραούλ, Ρομπέρτο Κάρλος, Ζούλιο Σέζαρ και Βαλίνα.

Τα καλά νέα για τον Κάρλος είναι πως σε λιγότερο από μία εβδομάδα επέστρεψε στην αγαπημένη του Ρεάλ και ταυτόχρονα έγινε... παππούς! Η κόρη του 44χρονου παλαίμαχου γέννησε και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το όνομα του οποίου είναι Πέδρο!

AP Photo/Matt Dunham

News 24/7

24MEDIA NETWORK