Κορίνθιανς, κάνε κάτι ΤΩΡΑ για τη φουλ ερωτευμένη οπαδό σου!

Απίστευτα πράγματα made in Brazil! Μία νεαρή οπαδός της Κορίνθιανς ερωτεύτηκε ομοϊδεάτη της που συνάντησε για πρώτη φορά στο γήπεδο και ζήτησε τη βοήθεια του συλλόγου για τον ξαναβρεί (VIDEO)!

Κορίνθιανς, κάνε κάτι ΤΩΡΑ για τη φουλ ερωτευμένη οπαδό σου!

Ο έρωτας μπορεί να "χτυπήσει" κάποιον ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη και η παρακάτω ιστορία που θα σας εξιστορήσουμε στις παρακάτω αράδες είναι χαρακτηριστική.

Πρωταγωνίστρια μία οπαδός της Κορίνθιανς η οποία "έχασε τα μυαλά της" για έναν ομοϊδεάτη οπαδό της "Τιμάο" που γνώρισε στις εξέδρες της "Arena Corinthians", με τον έρωτα να την χτυπάει... κατακέφαλα αλλά το μόνο που γνώριζε για εκείνον να είναι μόνο το όνομά του: Ραφαέλ!

Αυτό βέβαια δεν την πτόησε καθόλου καθώς σκαρφίστηκε τη λύση για να τον φέρει κοντά της, ζητώντας βοήθεια από την ίδια την ομάδα! Έστειλε βιντεομήνυμα στην Κορίνθιανς, με το σύλλογο από την πλευρά του να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει κάνοντας έκκληση στον Ραφαέλ για να εμφανιστεί...

Στο εν λόγω video η κοπέλα αφηγείται τις στιγμές που έζησε στο στάδιο και στο τέλος στέλνει μήνυμα στον Ραφαέλ λέγοντας: "Είναι πολύ δύσκολο να βρεις ένα άτομο για τον οποίο ξέρεις μόνο το όνομά του. Το χαμόγελό σου με μάγεψε όπως και το τατουάζ στο μπράτσο σου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK