O πιο γελοίος τρόπος για να σταματήσεις ένα απευθείας χτύπημα φάουλ! (VIDEO)

Έναν απίστευτο τρόπο για να μην δεχθούν γκολ με συρτό σουτ από χτύπημα φαόυλ, σκέφτηκαν οι παίκτες της βραζιλιάνικης Πόντε Πρέτα, οι οποίοι έβαλαν έναν παίκτη τους να ξαπλώσει κάτω από το τείχος. Δείτε πως τελικά εξελίχθηκε η φάση!

O πιο γελοίος τρόπος για να σταματήσεις ένα απευθείας χτύπημα φάουλ! (VIDEO)

Έναν καινούργιο τρόπο για να φτιάξει μια αμυνόμενη ομάδα το τείχος της σε χτύπημα φάουλ του αντιπάλου, ανακάλυψε η βραζιλιάνικη Πόντε Πρέτα.

Οι παίκτες της σε αγώνα ενάντια στην Παρανά και κερδίζοντας 1-0 από την αρχή του αγώνα, έκαναν φάουλ σε παίκτης της αντίπαλης ομάδας σε επικίνδυνο σημείο για την εστία τους λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ήταν σχεδόν το ίδιο σημείο από το οποίο είχε δεχθεί το 4ο γκολ της Ρεάλ στο Μόναχο η Μπάγερν, από το απευθείας φάουλ του Ρονάλντο με συρτό σουτ.

Προκειμένου λοιπόν να μην δεχθούν τέτοιο γκολ, οι παίκτες της Πόντε Πρέτα, αποφάσισαν να βάλουν έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας να ξαπλώσει κάτω από τους υπόλοιπους που σχημάτιζαν το τείχος. Την συνέχεια βέβαια δεν την περίμεναν, μιας και τελικά το γκολ το δέχθηκαν, αλλά... με τον κλασσικό τρόπο, δηλαδή με τη μπάλα να περνά πάνω από το τείχος!

Και το όσκαρ καλύτερου τείχους πάει στην... Πόντε Πρέτα:

Διαβάστε ακόμη:

Τον έσυρε εκτός γηπέδου! (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK