Ριβάλντο: "Μείνετε στις πατρίδες σας, μην έρθετε στη Βραζιλία"

Με ανάρτησή του στο instagram και με αφορμή τη δολοφονία μιας 17χρονης στο Ρίο από ληστές, ο Ριβάλντο κάλεσε όλους όσοι σκέφτονται να επισκεφτούν τη Βραζιλία, να μη το κάνουν.

Ριβάλντο: "Μείνετε στις πατρίδες σας, μην έρθετε στη Βραζιλία"

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ξέσπασε με μήνυμά του στο instagram το οποίο συνοδεύει μια φωτογραφία με το 17χρονο κορίτσι που σκοτώθηκε από ληστές στο Ρίο το Σάββατο (8/5). Ο Βραζιλιάνος συμβούλεψε αυτούς που θέλουν να επισκεφτούν τη Βραζιλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες να μη το κάνουν γιατί κινδυνεύουν. Παράλληλα σχολίασε την κακή κατάσταση των νοσοκομείων, αλλά και το χάος στη βραζιλιάνικη πολιτική.

"Σήμερα το πρωί, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ληστές σκότωσαν αυτό το 17χρονο κορίτσι. Η κατάσταση είναι κάθε μέρα και χειρότερη στη Βραζιλία. Συμβουλεύω όλους όσοι έχουν την πρόθεση να επισκεφθούν τη Βραζιλία ή να έρθουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες να μείνουν στις πατρίδες τους. Εδώ ρισκάρουν τη ζωή τους. Για να μην αναφέρουμε την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία, αλλά και όλο αυτό το χάος στη βραζιλιάνικη πολιτική. Μόνο ο Θεός μπορεί να αλλάξει την κατάσταση της Βραζιλίας μας", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ρίμπο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK