Σάλος από το φιλί του Έμερσον με άντρα

Ο Έμερσον Σέικ φίλησε έναν άντρα φίλο του στο στόμα και απαθανάτισε τη στιγμή, με συνέπεια να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους φίλους της Κορίνθιανς.

Σάλος από το φιλί του Έμερσον με άντρα

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των πρωταθλητών κόσμου, μετά από τη νίκη της ομάδας του επί της Κοριτίμπα με 1-0, επισκέφθηκε το εστιατόριο σεφ Ιζάκ Αζάρ, μαζί με άλλους φίλους και με την κοπέλα του.

Στο πλαίσιο της βραδιάς, φιλήθηκε στο στόμα με τον Αζάρ, με τον οποίο είναι φίλοι και η φωτογραφία του περιστατικού ανέβηκε στον λογαριασμό του στο instagram.

Σάλος από το φιλί του Έμερσον με άντρα

Την επόμενη μέρα, φίλοι της "τιμάο" επισκέφθηκαν τις προπονητικές εγκαταστάσεις "Ζοακίμ Γκράβα", όπου με πανό εξέφρασαν την οργή τους. "Εδώ είναι μέρος για άντρες", ήταν ένα από τα σχετικά μηνύματα, με τον 34χρονο διεθνή με την εθνική Κατάρ φορ να χαρακτηρίζει αυτήν τη στάση "ηλίθια προκατάληψη".

Σάλος από το φιλί του Έμερσον με άντρα

Όταν τα πράγματα διογκώθηκαν, προχώρησε σε απολογία σχετικά με το περιστατικό: "Το ποδόσφαιρο είναι ένας πολύ ματσό κόσμος. Θέλω να ξεκαθαρίσω απολύτως ότι δεν έκανα τίποτα για να προσβάλω κάποιον. Εάν κάποιος αισθάνεται διαφορετικά, λυπάμαι. Αυτός ήταν ο άνθρωπος Έμερσον και όχι ο ποδοσφαιριστής Έμερσον. Νιώθω κοντά μου τον Ιζάκ, ο οποίος σημαίνει πολλά για μένα. Η σύζυγός του είναι 9 μηνών έγκυος. Οι φίλαθλοι αντέδρασαν αρνητικά. Απάντησαν με προκατάληψη".

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά τις ομοφοβικές δηλώσεις της Ρωσίδας πρωταθλήτριας του επί κοντώ, Γέλενα Ισινμπάγεβα, τις οποίες αργότερα ανασκεύασε κι ενώ οι συμπατριώτισσές της από την ομάδα 4Χ400μ., πανηγύρισαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Ρωσίας με φιλί στο στόμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK