Στέλνουν τον Ροναλντίνιο στην Τσαπεκοένσε!

Μια τεράστια διαδικτυακή καμπάνια βρίσκεται σε εξέλιξη με χιλιάδες φιλάθλους ανά τον κόσμο να προσπαθούν να πείσουν τον Ροναλντίνιο να φορέσει τη φανέλα της Τσαπεκοένσε!

Στέλνουν τον Ροναλντίνιο στην Τσαπεκοένσε!

Χιλιάδες φίλαθλοι ανά τον κόσμο μέσω του hashtag #ronaldinhonachape στα social media προσπαθούν να πείσουν τον άλλοτε αστέρα της Μπαρτσελόνα, να φορέσει τη φανέλα της Τσαπεκοένσε... προκαλώντας σεισμό!

Ήδη αρκετοί σύλλογοι της Βραζιλίας έχουν δείξει διάθεση να δανείσουν παίκτες στην Τσαπεκοένσε για να μπορέσει να συνεχίσει τις υποχρεώσεις της, αλλά μια πιθανή απόφαση του Ροναλντίνιο να παίξει ξανά ποδόσφαιρο και να φορέσει τα χρώματά της ίσως έδινε ξανά μερικά χαμόγελα στους άτυχους οπαδούς της.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Ροναλντίνιο την Τετάρτη (30/11) στο λογαριασμό του στο instagram, στην οποία έστελνε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων έχει πλημμυρίσει από σχόλια φιλάθλων που χρησιμοποιούν το hasttag #ronaldinhonachape! Και το ίδιο έχει αρχίσει να γίνεται σε ΚΑΘΕ φωτογραφία που έχει ανεβάσει ο Βραζιλιάνος.

Vai em paz Matheus! Meus pêsames à toda a família! Desejo muita força e paz para que possam seguir em frente!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinhooficial) στις

Ο "Ρόνι" δεν έχει παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο από το 2015 όταν και αποχώρησε από την Φλουμινένσε, ωστόσο δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα διάφορα φιλικά σε μέρη του κόσμου. Έντωμεταξύ, ο Βραζιλιάνος δεν έχει ανακοινώσει το οριστικό φινάλε της καριέρας του. Φαντάζεστε να το κάνει φορώντας τη φανέλα της "Τσάπε";

Θυμίζουμε ότι η Τσαπεκοένσε ξεκληρίστηκε στο αεροπορικό δυστύχημα που έγινε στην Κολομβία την Τρίτη (29/12) και όλος ο φίλαθλος κόσμος έχει βρεθεί δίπλα της. Άλλοι με μεγάλες ενέργειες, άλλοι με μικρότερες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ήταν ΟΛΟΙ στον τελικό της Τσαπεκοένσε!
Το κορίτσι-άγγελος της μοιραίας πτήσης

News 24/7

24MEDIA NETWORK