Το επίσημο αντίο του Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Είναι δύσκολο!"

Ο μεγάλος Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν ανενεργός ποδοσφαιρικά εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια, το επίσημο αντίο του όμως το ανακοίνωσε την Παρασκευή.

Το επίσημο αντίο του Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Είναι δύσκολο!"
INTIME SPORTS

Μετά από μία γεμάτη καριέρα που μεταξύ άλλων του χάρισε και τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, ο άλλοτε σταρ του Παναθηναϊκού φεύγει γεμάτος.

" Είναι δύσκολο να τελειώνεις την καριέρας ως παίκτης. Οταν, άλλωστε, γεννιόμαστε, δεν θέλουμε να πεθάνουμε. Είναι μία εποχή μετάβασης για μένα, όχι πρόωρος θάνατος. Δεν έχει σημασία πόσο οδυνηρή να είναι η στιγμή.

Στο ποδόσφαιρο μπορούμε να συνεισφέρουμε όλοι, θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους οπαδούς στη Βραζιλία. Τα παιδιά οφείλουν να πηγαίνουν στο γήπεδο με κέφι. Αυτό που πρέπει να αλλάξουμε είναι η διαφθορά" τόνισε ο Ζιλμπέρτο.

Ο Βραζιλιάνος χαφ πήρε το Μουντιάλ με τη Βραζιλία το 2002 και ακολούθως έκανε πολύ μεγάλη καριέρα στην Αρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ. Το 2008 ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό όπου έπαιξε μέχρι το 2011 κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο το 2010.

Κατέκτησε συνολικά 16 τίτλους στη σταδιοδρομία του και κατέγραψε 115 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK