Χειρουργήθηκε στη σπονδυλική στήλη ο Πελέ

Σε εγχείριση στη σπονδυλική στήλη σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο υποβλήθηκε το Σάββατο (18/7) ο Πελέ.

Χειρουργήθηκε στη σπονδυλική στήλη ο Πελέ

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του θρύλου του ποδοσφαίρου, ο Πελέ υπέφερε από πόνους στη σπονδυλική στήλη, τους οποίους προκαλούσε ένας σπόνδυλος που ακουμπούσε σε νεύρο.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο 74χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο  "Άλμπερτ Αϊνστάιν" την περασμένη Τρίτη (14/7) αλλά η νοσηλεία του δεν είχε διαρρεύσει στον Τύπο και το Σάββατο (18/7) υποβλήθηκε σε επέμβαση στη σπονδυλική στήλη του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Πελέ αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο είχε εισαχθεί στο ίδιο νοσοκομείο με σκοπό να του αφαιρεθούν κάποιες πέτρες στα νεφρά.

Έπειτα από την επέμβαση χρειάστηκε διάλυση για να αντιμετωπιστεί η μόλυνση του ουροποιητικού συστήματος που υπέστη και μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ