Ο Μανωλάς συμπαίκτης με τον MMAer - Ρονάλντο της Βουλγαρίας

Ο Κώστας Μανωλάς ο νεότερος, ο γιος του Στέλιο Μανωλά και ξάδερφος του Κώστα της Ρόμα είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στη Λοκομοτίβ Σόφιας, ομάδα Β' Κατηγορίας στη Βουλγαρία. Συμπαίκτης του θα είναι η πιο καλτ φυσιογνωμία στο ποδόσφαιρο της γειτονικής χώρας. (VIDEO)

Ο Μανωλάς συμπαίκτης με τον MMAer - Ρονάλντο της Βουλγαρίας

ΑΕΚ, Θρασύβουλος, Λεβαδειακός, Χανιά, Κέρκυρα, ξανά Λεβαδειακός, ΑΕΚ πάλι, Λεβαδειακός και τώρα... μετανάστευση. Όχι ότι θα πάει μακριά, αλλά εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Κώστας Μανωλάς ο νεότερος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βουλγαρία.

Ο 24χρονος αμυντικός προβάρει τη φανέλα της Λοκομοτίβ Σόφιας, ομάδας που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του βουλγαρικό πρωταθλήματος.

Η συγκεκριμένη ομάδα από την οποία έχουν περάσει κι άλλοι Έλληνες, βρίσκεται στο κέντρο του ρεπορτάζ στη Βουλγαρία για μία συγκεκριμένη μεταγραφή της, που δεν είναι ο Κώστας Μανωλάς.

Ο σταρ της, μελλοντικός συμπαίκτης του Μανωλά, είναι η πιο καλτ φυσιογνωμία στο βουλγαρικό ποδόσφαιρο στη γειτονική χώρα... Γιατί; Λόγοι υπάρχουν πολλοί.

Πρώτον, διότι εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο για να μπει σε ριάλιτι σόου, στη συνέχεια είπε πάλι "όχι" στη στρογγυλή θεά για να παίξει ΜΜΑ! Ναι, ο Ντάνιελ Ζλάτκοφ μπήκε στο κλουβί και έγινε μαχητής των μεικτών πολεμικών τεχνών.

Έπαιξε τον πρώτο και τελευταίο του αγώνα στις 13/1 του 2018, κερδίζοντας μάλιστα με ΤΚΟ στον 3ο γύρο του αγώνα του, αγωνιζόμενος στην κορυφαία διοργάνωση της χώρας, το SFC.

Βέβαια, εκτός από τις ΜΜΑ και τα ριάλιτι ο 28χρονος αμυντικός, νυν συμπαίκτης του Μανωλά έχει άλλο ένα δυνατό "όπλο" για να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Αυτοαποκαλείται... Κριστιάνο Ρονάλντο της Βουλγαρίας και στις 10 Φεβρουαρίου επέστρεψε στο ποδόσφαιρο για χάρη της Λοκομοτίβ!

"Γέννησε" θέμα η μεταγραφή του Μανωλά στη Βουλγαρία...

News 24/7

24MEDIA NETWORK