Οκτώ... μύρια το χρόνο δεν τα αφήνεις και τόσο εύκολα

Ο Φρέντι Γκουαρίν ανανέωσε με την Shangai Senhua μέχρι το 2019 και καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί αν αναλογιστεί κανείς τα χρήματα που θα έχει εισπράξει και θα εισπράξει ο Κολομβιανός.

Inter Milan's Fredy Guarin celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Palermo at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 8, 2015. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Fredy Guarin celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Palermo at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 8, 2015. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η καριέρα του Φρέντι Γκουαρίν δεν ήταν στα καλύτερά της με τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή να παίρνει μεταγραφή τον Γενάρη του 2016 στην κινέζικη Shangai Senhua από την Ίντερ. Ο μέσος που κάποτε θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της λατινικής Αμερικής, πήγε στην Κίνα και βρήκε τον... παράδεισο του από κάθε άποψη.

Και τη... μπαλίτσα του παίζει και ένα "τρελό" συμβόλαιο εξασφάλισε με ετήσιες αποδοχές 8.000.000 ευρώ.

Η SH Senhua που έμεινε απολύτως ικανοποιημένη από τον παίκτη έπρεπε να τον δελεάσει να για παραμείνει και τι καλύτερο από το να του προσφέρει ένα "χρυσό" συμβόλαιο μέχρι το 2019!

Ξένα Μέσα αναφέρουν ότι ο Γκουαρίν είπε το "ναι" και σύντομα θα υπογράψει την ανανέωση, λαμβάνοντας 8.000.000 ευρώ και κάτι παραπάνω ως μπόνους για τις καλές του εμφανίσεις και τη διάθεσή του να μείνει στην ομάδα.

Αντικειμενικά πάντως, και ποιος δεν θα έμενε; Στα 29 του χρόνια ο Κολομβιανός έχει πάρει ήδη... δύο καράβια χρήματα και όταν φύγει από την Κίνα με πρόχειρους υπολογισμούς θα έχει συνολικά εξοικονομήσει κάτι παραπάνω από 30.000.000 ευρώ!

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK