Ιρλανδοί "έδωσαν στεγνά" τον "Larry" κολλητό τους

Τρεις Ιρλανδοί εξηγούν με παραστατικό τρόπο ότι ο κολλητός τους είναι Larrys, αλλά θα ήθελαν να ναι στη θέση του.

Ιρλανδοί "έδωσαν στεγνά" τον "Larry" κολλητό τους

Συνήθως τα καμώματα ενός " Larry" δεν βγαίνουν έξω από τον μικρό κύκλο των παραμελημένων για μια γυναίκα κολλητών του. Μια παρέα, όμως, Ιρλανδών που ταξίδεψε ως τη Γαλλία για να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες της εθνικής της, θέλησε να κάνει ρεντίκολο τον κολλητό της στους ποδοσφαιρόφιλους όλου του πλανήτη.

Οι τρεις Ιρλανδοί, που προφανώς θα ήταν τέσσερις, αν δεν είχε κλέψει την καρδιά του Τομ μια πανέμορφη Σουηδέζα, πήραν ιρλανδικές σημαίες και αυτοσχεδίασαν με τη φωτογραφία του κολλητού τους και της κοπέλας του. Στην πρώτη, έβαλαν τον Τομ-" Larry" και έγραψαν: "Αυτός είναι ο Τομ. Ο Τομ δεν βρίσκεται εδώ μαζί μας, γιατί βρήκε καινούργια φιλενάδα. Μην γίνεις σαν τον Τομ".

Στη δεύτερη σημαία είχαν βάλει τη φωτογραφία της κοπέλας του γράφοντας: "Για αυτή πρόκειται. Θα κάναμε και εμείς το ίδιο στη θέση του".

Οι κολλητοί του Τομ στο παραπάνω video εξηγούν ακριβώς πώς έχει η κατάσταση: "Μαζί έχουμε περάσει φανταστικές, αλλά και πολύ άσχημες στιγμές. Μέχρι που βρήκε ο Τομ βρήκε αυτό το, ομολογουμένως, πολύ όμορφο κορίτσι. Όπως και να έχει, ο Τομ δεν βρίσκεται μαζί μας. Εγώ, ο Ντάρεν και ο Άαρον είμαστε εδώ, μυστήριε Τομ".

"Δεν απαντάει στις κλήσεις μας, ούτε στα μηνύματα μας"

και κλείνουν λέγοντας "Ήρθαμε εδώ για να βρούμε Σουηδέζες"!

Οι Ιρλανδοί εξήγησαν όσο πιο απλά και παραστατικά γίνεται το φαινόμενο του "λαρισμού", σε όλο τον πλανήτη. Είναι κατακριτέο να παρατάς τους κολλητούς σου και την ομάδα σου για μια γυναίκα. Παρόλα αυτά, κάθε άντρας θα έκανε το ίδιο στη θέση σου.

Λάρηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να κοιμάστε πλέον με καθαρή συνείδηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ρονάλντο είναι Larrys και είναι ένας από εμάς
Ντέιβιντ Γκέτα: Ο πρωθιερέας του "Λαρισμού"
Ο Λορίκ Τσάνα έχει εικόνισμα τον Larry

News 24/7

24MEDIA NETWORK