Η Άντερλεχτ... μπερδεύει το ΑΕΚ - Ντιναμό με τα μεταγραφικά της

Η βελγική Άντερλεχτ, αλλάζοντας μεταγραφική πολιτική έχει καταφέρει να... μπερδέψει ΑΕΚ και Ντιναμό Κιέβου, μόλις ένα μήνα πριν τα δύο κλαμπ συγκρουστούν στους "32" του Europa League. Μετά τον Βράνιες ποιον πρωτοκλασάτο παίκτη των Ουκρανών παρουσιάζονται να θέλουν.

Η Άντερλεχτ... μπερδεύει το ΑΕΚ - Ντιναμό με τα μεταγραφικά της

Η Άντερλεχτ "παίζει" μεταγραφικά σε αρκετά μέτωπα, κι καθημερινά πολλά ονόματα ακούγονται για την ενίσχυση του βελγικού κλαμπ.

Ένα από τα ονόματα για το οποίο οι Βέλγοι φέρονται να έχουν κάνει κρούση και να συζητούν έντονα είναι ο Ογκνιέν Βράνιες της ΑΕΚ. Από την Ένωση ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν καμία όχληση από τους "μωβ", ενώ παράλληλα στο Βέλγιο ακούγεται ότι ο Βόσνιος έχει... δει το συμβόλαιο που του προσφέρει η ομάδα και δεν του πέρασε καθόλου απαρατήρητο.

Πώς όμως η Άντερλεχτ έρχεται τώρα να... χωθεί στο ΑΕΚ - Ντιναμό; Σύμφωνα με ουκρανικά δημοσιεύματα ο Ντιεμερσί Μποκανί δεν θα ακολουθήσει την Ντιναμό Κιέβου στην Ισπανία για την μίνι προετοιμασία της αφού τραυματίστηκε και θα χρειαστεί 2 με 3 εβδομάδες για να αναρρώσει.

Από την άλλη, όμως, οι Βέλγοι γράφουν ότι ο " μπόμπερ" των Ουκρανών έχει μπει στη μεταγραφική λίστα της Άντερλεχτ, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του '18, και σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στο Βέλγιο όπου ζει η οικογένειά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι του 2013 η Άντερλεχτ είχε πουλήσει τον Μποκανί στην Ντιναμό Κιέβου έναντι 11.000.000 ευρώ που είναι και η ακριβότερη μεταγραφή που έχει κάνει ο συγκεκριμένος στράικερ στην καριέρα του.

Photo Credits: AP Photo/Andriy Lukatsky

News 24/7

24MEDIA NETWORK